Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:50

Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ 8 ΙΟΥΝΊΟΥ 2023

Ο Δήμος Πρέβεζας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020 για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, ώρες 8.00 ως 14.00 θα πραγματοποιηθεί νέα διανομή.

Σημείο Διανομής: Αποθήκη ΤΕΒΑ Δ. Πρέβεζας (Οδός Νικοπόλεως και Γερογιάννη, περιοχή Πυροβολικού).

Οι διανομές περιλαμβάνουν χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα,  ελαιόλαδο, χυλοπίτες και είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες).

Οι δικαιούχοι θα λάβουνsms μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

ΟΙ ωφελούμενοι  για την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να διαθέτουν το κατάλληλο έγγραφο πιστοποίησης/ταυτοποίησης δηλαδή το ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης μαζί με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας .

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.

Για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος). Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Η αναπληρώτρια Προϊσταμένη τμ. Κοινωνικής Πολιτικής

Τσιτσώνη Ροζέττα

Προηγούμενο Άρθρο

Ρεπορτάζ για την Πρέβεζα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA TV (VIDEO)

Επόμενο Άρθρο

Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ του Ντάριο Φο – Δευτέρα 24 Ιουλίου στο Κηποθέατρο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...