Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:39

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή στην Π.Ε Πρέβεζας – Παίκτης του Κεραυνού Θεσπρωτικού

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή στην Π.Ε Πρέβεζας, σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr είναι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κεραυνού Θεσπρωτικού είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Μάλιστα ο ίδιος επειδή εργάζεται σε δομή υγείας στα Ιωάννινα, έκανε το συγκεκριμένο τεστ κάθε Δευτέρα, το τελευταίο ωστόσο τον έδειξε θετικό, χωρίς ο ίδιος να εμφανίζει συμπτώματα του covid-19.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σωτήρη Βασιλείου, ο οποίος και επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Ήδη ο ίδιος αφού ενημερώθηκε για το θετικό κρούσμα σε παίκτη της ομάδας του, επικοινώνησε με του ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής.

Έτσι ολόκληρος ο σύλλογος, (Διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και εργαζόμενοι), στον σύλλογο μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ αύριο αναμένεται όλοι να κάνουν το τεστ, όπως προβλέπεται από το ιατρικό πρωτόκολλο.

Ο κ. Βασιλείου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ζηρου Νίκου Καλαντζή, ο οποίος έδωσε ήδη εντολή να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Θεσπρωτικού ωστόσο ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας –  Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα, καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών, για μη συμμετοχή του συλλόγου, στους επόμενους τουλάχιστον δύο αγώνες.

”Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια και διασπορά του ιού. Είμαστε σε συνεχή επαφές με τους αρμόδιους” δήλωσε ο κ. Βασιλείου στο onprevezanews.gr.

Προηγούμενο Άρθρο

Μονόδρομος η ανέγερση νέου αλλά και η αναβάθμιση του υφιστάμενου Νοσοκομείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Δύο νέα κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας και 13 στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...