Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 18:26

Πρώτο θετικό κρούσμα σε δασκάλα δημοτικού στο Κανάλι Πρέβεζας

Το πρώτο επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα σε δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου στην Πρέβεζα έγινε γνωστό το πρωΐ της Παρασκευής με την ίδια να έχει τα συμπτώματα πυρετού και πονόλαιμου.

Η δασκάλα η οποία απουσιάζει από την Τρίτη από τα καθήκοντά της, εμφάνισε αρχικά πυρετό, για αυτό και ζήτησε να λάβει άδεια, ενώ μία ημέρα αργότερα την Τετάρτη να πραγματοποιεί το τεστ με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά την Παρασκευή το πρωΐ.

Άμεσα ενημερώθηκε τόσο ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας κ. Γιώργος Ζήσης, όσο και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο προϊστάμενος κ. Γιώργος Μότσιος.

Ο κ. Ζήσης επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες έπρεπε να ακολουθηθούν.

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ενημέρωσε όλους τους γονείς των μαθητών που είχε στο μάθημά της η συγκεκριμένη δασκάλα, προκειμένου να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι για μία εβδομάδα.

Επίσης να γίνει απολύμανση σε όλο το σχολείο και καθαρισμός σε όλους τους χώρους, με το σχολείο ωστόσο να παραμένει ανοικτό για τους υπόλοιπους μαθητές.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου κ. Γιώργος Ζήσης μίλησε στο onprevezanews.gr: ” Σήμερα το πρωΐ ενημερώθηκα για το θετικό κρούσμα. Αμέσως επικοινωνήσαμε με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβουμε εντολές. Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση στην συνάδελφο”.

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 13 Νοεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

«Κλειδώνει» η απόφαση για τα δημοτικά: Εξετάζεται το κλείσιμό τους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...