Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:50

Πρώτος και αήττητος ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (βίντεο)

Μετά και τη νέα του νίκη ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητος μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Καναλακίου κέρδισε εντός έδρας με 2-1 τον Εθνικό Σκουλικαδού, χωρίς οι παίκτες του Βαγγέλη Τζιάρρα να βρουν ιδιαίτερες δυσκολίες.Ο ΠΑΣ Αχέρων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ μόλις στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Στο 28ο λεπτό ο Εθνικός Σκουλικάδου ισοφάρισε σε 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολακόπουλου.Ο ΠΑΣ Αχέρων όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε και σημείωσε το δεύτερο τέρμα του κάνοντας το 2-1 με την κεφαλιά του Καπία έπειτα από κόρνερ του Κυριάκη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Τιμήθηκε ο ”ήρωας” διαιτητής Τσοπλάκος

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα ο πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Χρήστος Λουκούμης τίμησε τον διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Τσοπλάκο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος με τη σωτήρια παρέμβασή του έσωσε ποδοσφαιριστή του οποίου είχε γύρισε η γλώσσα στον αγώνα Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου.

Διαιτητής: Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Γαλανόπουλος– Τάκος Χρήστος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Βασιλειάδης (77′ Κωνσταντίνου), Φράγκος, Καπίας, Παπανίκου, Ζδράβος, Κυριάκης (68′ Εμβραΐζογλου), Πότσης (61’ Κωσταμένας), Ντατίδης, Γεωργίου (68′ Τσούτσης), Βέρμπης (77′ ροβινας).

Εθνικός Σκουλικάδου (Στάθης Καραμαλίκης): Χατζηλάρι, Νικολακόπουλος, Γκέρσιν, Λιβέρης, Μούστα, Μπλάτσιος, Βαλάντης (60′ Αγαλιώτης), Τραγουδάς (67΄ Πλέσσας), Μαρούδας, Μεταξάς (35’ λ.τρ. Κάρδαρης), Κακολύρης.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Προηγούμενο Άρθρο

Εκπληκτικά τα αστέρια της Νικόπολης στο πρωτάθλημα μίνι

Επόμενο Άρθρο

Το μήνυμα του Ιωάννη Γιώτη στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...