Σάββατο 31 Μαΐου 2025 - 23:09

Πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία ο Πρεβεζάνος Δημοσθένης Ζήκος (video)

Πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία αναδείχθηκε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών στην κατηγορία των 50Kg ο πρεβεζάνος αθλητής Δημοσθένης Ζήκος.

Ο Δημοσθένης Ζήκος μέλος της Εθνικής Ελλάδος Παίδων δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κατάφερε να κερδίσει και να σηκώσει το κύπελλο του Πρωταθλητή.

Ο προπονητής του Δημοσθένη, Μάριος Κατσής αμέσως μετά δήλωσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

”Η φετινή αθλητική χρονιά ήταν πραγματικά επίπονη για τον Πρέβεζανο αθλητή Δημοσθένη Ζήκο. Καθημερινές δυσκολες προπονήσεις και αγώνες κάθε μήνα στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Ποτε δεν παραπονέθηκε και πάντα δούλευε σκληρά προσηλωμένος στους εσωτερικούς του στόχους

Χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην κατηγορία του είναι γιαυτον η ανταμοιβή αλλά και η απόδειξη ότι τίποτε δεν χαρίζεται αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Μπράβο Δήμο και πάμε δυνατά για τα επόμενα”

Προηγούμενο Άρθρο

Στον Α.Ο. Καναλίου και την νέα χρονιά ο Φυσέκης

Επόμενο Άρθρο

”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: Μια απάντηση στην επαγγελματική αβεβαιότητα και την κοινωνική στρέβλωση”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...