Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 23:32

Ο Μιχάλης Τσεντσερής θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ice Swimming της Ρουμανίας

Μετά την συμμετοχή του στο Ice Swimming το 2023 που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία, ο Πρεβεζάνος ψυχολόγος Μιχάλης Τσεντσερής, πιάνοντας τότε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024,  θα λάβει μέρος στο  ice swimming που θα διεξαχθεί στην πόλη Oradea της Ρουμανίας από 2 έως 4 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Μιχάλης Τσεντσερής θα είναι ένας από τους πέντε Έλληνες που θα λάβουν μέρος, ανάμεσα από 383 αθλητές από 50 Ευρωπαϊκές χώρες με τους περισσότερους εξ’ αυτών να είναι επαγγελματίες ή αθλητές χορηγών.

Ο ίδιος σημειώνει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

”Απώτερος στόχος είναι εφόσον τερματίσω υγιής καθότι η θερμοκρασία νερού θα είναι μεταξύ 0-3 βαθμών Κελσίου να βελτιώσω τις επιδόσεις μου και να πάρω την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Molveno στις Δολομίτες Άλπεις της Ιταλίας μεταξύ 13-19 Ιανουαρίου 2025.

Μπαίνοντας λοιπόν το επόμενο δίμηνο σε ένα απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα με προπονητή κολύμβησης, πρόγραμμα διατροφής, απαιτούνται επιπλέον προπονήσεις προσομοίωσης σε ποτάμια και Αλπικές Λίμνες της Ηπείρου. Παράλληλα μία σειρά από Ιατρικές προληπτικές και υποχρεωτικές για τη διοργάνωση εξετάσεις καθώς και η αγορά απαραίτητου υλικοτεχνικού υλικού με υποχρεωτική ασφαλιστική κάλυψη υγείας και ζωής.

Το ταξίδι απαιτεί σχεδόν εβδομαδιαία παραμονή με συνοδό ασφαλείας προκειμένου να υπάρχει εγκλιματισμός στις υπάρχουσες εξωτερικές συνθήκες και προπόνηση στο χώρο των αγώνων. Επιπλέον υπάρχουν έξοδα εγγραφής για τα αγωνίσματα κολύμβησης που θα λάβω μέρος.

Όπως αντιλαμβάνεστε θα εκτιμούσα απεριόριστα το γεγονός αν στην προσπάθεια μου αυτή υπάρξουν κάποιες χορηγίες με οποιαδήποτε μορφή.

Στη διάθεση σας για την όποια περαιτέρω πληροφορία”.

Προηγούμενο Άρθρο

Άσκηση ετοιμότητας από την Π.Υ. Πρέβεζας αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στο Γ.Ν. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Το 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας επισκέπτεται την Ψυχαργώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...