Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:40

Πρωταθλητές Αυγέρης και Πουρναρόπουλος στα Τίρανα

Ο Άγγελος Αυγέρης και ο Στέφανος Πουρναρόπουλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στα διπλά του National Sport Park Open στα Τίρανα της Αλβανίας. Τη 2η θέση στο μονό πήρε ο Πουρναρόπουλος.

Τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στο tour της ITF κατέκτησαν οι Άγγελος Αυγέρης και Στέφανος Πουρναρόπουλος, οι οποίοι μετά την Πετς στο Κόσοβο, αναδείχθηκαν πρωταθλητές και στα Τίρανα της Αλβανίας.

Οι δυο Έλληνες παίκτες έφτασαν τις 8 διαδοχικές νίκες αυτή την εβδομάδα στα σκληρά γήπεδα του National Sport Park Open στα Τίρανα, για να κερδίσουν τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο τους σε ένα τουρνουά της κατηγορίας J5 της ITF.

Στον τελικό της Παρασκευής, κέρδισαν τον Ιταλό Sevan Bottari και τον Ρώσο Makar Krivoshchekov, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3.

Στον 1ο γύρο οι δυο αθλητές μας είχαν βγάλει εκτός το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Αυστραλό Radu Cojocaru και τον Ιταλό Nicolo Consonni, με 6-2, 4-6, 10-6. Στα προημιτελικά απέκλεισαν τους Ιταλούς Pietro Casciola και Pier Gazzola με 6-4, 6-4, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τους Τούρκους Melih Anavatan και Cem Atlamis με 6-3, 6-7 (4), 10-6.

Στα μονά της διοργάνωσης των Τιράνων, ο Πουρναρόπουλος έφτασε κοντά στο “double”, έχασε όμως σήμερα τον τίτλο στον τελικό, όπου γνώρισε την ήττα μετά από κλειστό ματς με τον Makar Krivoshchekov, με 6-3, 6-3.

Ο Στέφανος είχε κερδίσει τον Σέρβο Nikola Lulic με 6-3, 5-7, 6-3, τον Ιταλό Stefan Vedovelli, Νο.2 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 7-5, τον Σκοπιανό Marko Stoilkovski με 7-6 (3), 6-2 και τον Ιταλό Gabriele Crivellaro με 6-4, 3-6, 7-5, για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Στα μονά έπαιξε και ο Αυγέρης, ο οποίος συμμετείχε στο ταμπλό των προκριματικών, δεν κατάφερε όμως να μπει στο κυρίως ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ρώσο Semen Konyshev με 6-4, 6-4.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Προσφορά αγάπης από την Γκόλφω και τον Πάνο στην κουζίνα αγάπης της Πάτρας (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ξεκίνημα με δύο στα δύο για τις κορασίδες της Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...