Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:02

Προσφορά αγάπης από την Γκόλφω και τον Πάνο στην κουζίνα αγάπης της Πάτρας (βίντεο)

Η Πρεβεζάνα μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού και ο Πάνος Λεβέντης μαγείρεψαν στην Κουζίνα Αγάπης με περίσσια αγάπη για τα παιδιά του Φωτεινού Αστεριού και τις οικογένειές τους.

Η αγάπη της για την μαγειρική έχει φύγει από τα όρια της Ελλάδας και πλέον οι συνταγές της Γκόλφως ταξιδεύουν σε πολλά κράτη του κόσμου με την βοήθεια της τεχνολογίας και τους διαδικτύου. Η Γκόλφω πήγε στην Πάτρα χαρίζοντας στα παιδιά και στις οικογένειές τους τη λάμψη της χαράς, της δύναμης και της αισιοδοξίας!

Τι είναι η ”Κουζίνα Αγάπης”

Η Κουζίνα Αγάπης με περίσσια φροντίδα επικεντρώνει όλη τη προσοχή στην παρασκευή φαγητού για οικογένειες με προβλήματα υγείας

Είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός, δομημένος στον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας.

Οι εθελοντές βοηθούν καθημερινά στο να μαγειρευτεί ένα πιάτο ζεστό φαγητό, το οποίο δεν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά πολύτιμο έργο ψυχής. Συλλέγουν φρέσκα υλικά, από ανθρώπους που με περίσσευμα ψυχής τους παρέχουν τα υλικά και με πολλή αγάπη και φροντίδα οι εθελοντές ετοιμάζουν ένα πιάτο ζεστό καλομαγειρεμένο φαγητό με πολλή αγάπη.

Η κουζίνα Αγάπης του Φωτεινού Αστεριού λειτουργεί χάριν στην διάθεση ανθρώπων για προσφορά και στο μεράκι των εθελοντών και παρασκευαστών. Η στήριξη όλων είναι σημαντική έτσι ώστε να μην μένει κανένα παιδί χωρίς το απαραίτητο πιάτο φαγητό. Κανένα παιδικό πρόσωπο σκυθρωπό, κανένα παιδί νηστικό.

Η Κουζίνα αγάπης βρίσκεται στην Πάτρα επί της οδού Βορείου Ηπείρου 128.

Τηλέφωνα 2611122497 και 6981-044800 αλλά και στο e-mail: tofoteinoasteri@gmail.com

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι 3οι διασυλλογικοί αγώνες τετράθλου στην Πρέβεζα (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Πρωταθλητές Αυγέρης και Πουρναρόπουλος στα Τίρανα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...