Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 9:16

Πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες θα παίξει τον ρόλο του Καρυωτάκη στην ΘΥΣΙΑ – Δείτε ποιος είναι

Ο Πρεβεζάνος σκηνοθέτης Μπάμπης Τσόκας, επέστρεψε στην Πρέβεζας για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας ΘΥΣΙΑ, σε σενάριο του Απόστολου Τάσση από το τελευταίο του βιβλίο του με τίτλο ”Το ρολόι μέσα στο σύννεφο”.

Ήδη τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο 80% με την ολοκλήρωσή της να γίνεται περίπου σε ένα μήνα, ενώ θα ακολουθήσει το ολοκληρωτικό μοντάζ που θα γίνει σε στούντιο της Σουηδίας.

Στο καστ των ηθοποιών η πλειοψηφία των οποίων είναι ερασιτέχνες μετά τους Χρήστο Ζερίτη και την Μυρτώ Καμβισίδη, μπαίνει και ο Νίκος Λαϊνόπουλος στο ρόλο του Καρυωτάκη.Ο Νίκος Λαϊνόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της πολύ γνωστής τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1,στον ρόλο του γιατρού

Ο Νίκος Λαϊνόπουλος βρίσκεται ήδη στην Πρέβεζα, για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Κώστα Καρυωτάκη και δηλώνει ενθουσιασμένος από την πρόταση που του έγινε, πρόταση που την έκανε αμέσως αποδεκτή.

Ήδη ο ηθοποιός συναντήθηκε τόσο με τον Μπάμπη Τσόκα όσο και με τον Απόστόλη Τάσση και συζήτησαν για τον σπουδαίο ρόλο που θα ενσαρκώσει στην ταινία ΘΥΣΙΑ.

Με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας,ο Νίκος Λαϊνόπουλος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και εξελίσσεται συνεχώς στον χώρο της υποκριτικής, αφού από πρωταγωνιστής της τοπικής θεατρικής ομάδας «Προσκήνιο», έφτασε να πρωταγωνιστεί σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του δηλώνει «Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό θέατρο, οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά».

”Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό θέατρο, οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά. Δεν στέλνω βιογραφικά, δεν επιδιώκω τη συμμετοχή μου και την εμφάνισή μου σε τηλεοπτικές σειρές. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους η νομική με την υποκριτική, το ένα συμπληρώνει το άλλο. Η υποκριτική με έχει βοηθήσει και στη δικηγορία» καταλήγει.

Σε ρόλο έκπληξη στην ταινία και ο γνωστός μίμος Διονύσης Ζάχος, ο οποίος μπαίνει και αυτός στο καστ των ηθοποιών στα επόμενα γυρίσματα.

Τέλος σημαντικό για την πορεία της ταινίας ήταν η παραχώρηση αφιλοκερδώς των δικαιωμάτων του τραγουδιού ΄΄Πρέβεζα΄΄ από τον Γιάννη Γλέζο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας δύο άτομα για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Επόμενο Άρθρο

Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης: Με καταγωγή από τον Παντοκράτορα Πρέβεζας στην κορυφή του κόσμου στην πληροφορική

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...