Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:51

Προσφορά τροφίμων για την Ουκρανία και από τον Τζιανλούκα Ματσίρα

Και ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται πολλές οργανώσεις και φορείς από ολόκληρο τον κόσμο συλλέγουν τρόφιμα και ιατροφαρμακευτικά υλικά, προκειμένου να τα στείλουν στην εμπόλεμη ζώνη.

Ανθρωπιστική βοήθεια πραγματοποιείται και στην χώρα μας και φυσικά και στην Πρέβεζα με τη Νέα Δημοκρατία, μέσω των τοπικών οργανώσεών της σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού Ηπείρου και μέλος πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ Τζιανλούκα Ματσίρας παρέδωσε το πρωΐ της Πέμπτη ποσότητες τροφίμων στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Σολδάτο, προκειμένου να αποσταλούν και αυτές μαζί με τα υπόλοιπα που ήδη έχουν δώσει πολίτες στην Ουκρανία.

”Θεωρώ χρέος όλων μας να βοηθήσουμε τον λαό της Ουκρανίας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δίνει σκληρές μάχες για να αμυνθεί απέναντι στην επίθεση που δέχεται από την Ρωσία” είπε στο onprevezanews.gr ο Τζιανλούκα Ματσίρας.

Καθημερινά στα γραφεία της ΝΟΔΕ απλοί πολίτες προσφέρουν ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου με την πολύτιμη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού να σταλούν στην Ουκρανία.

Η βοήθεια συγκεντρώνεται στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Πρέβεζας, Λ.Ειρήνης 50 Β & Κασσώπης 1ος όροφος τις πρωινές ώρες από 10:00 έως 13:00 μ.μ. και απογευματινές ώρες 17:00-20:00 μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 (πληροφορίες Ν. Σολδάτος τηλ. επικοινωνίας 6980292656).

Η Δημτο Πάργας θα δέχεται πράγματα στο Δημαρχείο στο Καναλάκι 10:00 με 13:00 από Παρασκευή 4 του μηνός έως Παρασκευή 11 του μηνός. (πληροφορίες Δημήτρης Ζήσης Τηλ 6946688474).

Η Δημτο Ζηρού θα δέχεται πράγματα στην παλιά αίθουσα του ΚΤΕΛ στο γήπεδο από Παρασκευή 4 του μηνός έως Παρασκευή 11 του μηνός και ώρα 09:00 με 11:00 και 18:00 έως 20:00.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κόκκαλης: Ένας τζέντλεμαν των γηπέδων

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Νίτσας: “Να μην πάει χαμένη η ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης για το Δήμο Πρέβεζας για τη βελτίωση του Δημόσιου Χώρου”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...