Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 1:36

Πρέβεζα – Τηλεφωνικές απάτες: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για την σύλληψη των δραστών

Η αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να προχωρήσει στην σύλληψη των δραστών με τις τηλεφωνικές απάτες, που επικοινωνούν με ηλικιωμένους ανθρώπους με σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Τα περιστατικά στην περιοχή της Πρέβεζας εκατοντάδες με τις αστυνομικές αρχές να συλλέγουν καθημερινά στοιχεία προκειμένου να βρουν τους δράστες.

Μάλιστα χθες το πρωΐ στην Πρέβεζα, μια ηλικιωμένη γυναικά ηλικίας 87 ετών έπεσε τελικά θύμα των δραστών και τους έδωσε το ποσό των 60.000 ευρώ, όπως σας αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ).

Η 87χρονη ωστόσο λίγο έλειψε να δώσει ακόμη 10.000 ευρώ στον δήθεν ιατρό προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση συγγενικού της προσώπου, ωστόσο οι φύλακες του νοσοκομείου Πρέβεζας ήταν εκείνοι που γλίτωσαν την ηλικιωμένη να πέσει για δεύτερη φορά θύμα των δραστών.

Η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα μαζί με τον γιο της αργά χθες το απόγευμα πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, αλλά και να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τους δράστες, αφού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, όταν εκείνοι πήγαν έξω από το σπίτι της προκειμένου να πάρουν το αρχικό ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης μίλησε το πρώΐ στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην εκπομπή Σαββατοκύριακο από της 6, για τα εκατοντάδες περιστατικά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας με θύματα ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αγγελική Παππά: Αυτή είναι η βασίλισσα του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τεράστια βαθμολογική ανάσα η νίκη του Φιλαθλητικού επί της Κορίνθου με 3-1 στα σετ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...