Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 18:54

Τηλεφωνικές απάτες στην Πρέβεζα – Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της πήραν 60.000 ευρώ ”Δώστα μάνα…”

Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές κλήσεις κατά εκατοντάδες στην Πρέβεζα για δεύτερη ημέρα που κάνουν λόγω για υποτιθέμενα χειρουργεία στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, με θύματα ανυποψίαστους πολίτες κυρίως ηλικιωμένα άτομα.

Σήμερα Παρασκευή δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, θύμα των αδίστακτων έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα από την πόλη της Πρέβεζας, η οποία δέχθηκε τηλεφωνική κλήση για δήθεν περιστατικό που αφορούσε τον γιο της.

Οι άγνωστοι επικοινώνησαν με την ηλικιωμένη γυναίκα και της είπαν ότι ο γιος της βρίσκεται στο χειρουργείο έτοιμος για επέμβαση και πως για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτούνται χρήματα.

Η ηλικιωμένη αρχικά φάνηκε διστακτική και δεν πίστεψε την άγνωστη φωνή, ωστόσο από το βάθος της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε η φράση ”ΔΩΣΤΑ ΜΑΝΑ” και εκεί ήταν που λύγισε η ηλικιωμένη και έδωσε τα χρήματα.

Η ηλικιωμένη είπε στους αγνώστους πως είχε άμεσα στην διάθεσή της το ποσό των 60.000 ευρώ, χρήματα τα οποία και τους έδωσε έξω από την οικεία της.

Οι άγνωστοι ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ζήτησαν και ακόμη 10.000 ευρώ μετά το τέλος του χειρουργείου, χρήματα που θα έδινε σε γιατρό που θα βρίσκονταν έξω από την πύλη του νοσοκομείου.

Η ηλικιωμένη έσπευσε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης με τα χρήματα μέσα στην τσάντα της προκειμένου να συναντήσει τον υποτιθέμενο γιατρό, αλλά και να δει την κατάσταση της υγείας του παιδιού της.

Στην πύλη την ηλικιωμένη σταμάτησε ο φύλακα του Νοσοκομείου, προκειμένου να την ρωτήσει τον σκοπό της επίσκεψής της. Όταν η γυναίκα άρχισε να λέει το περιστατικό, αμέσως ο φύλακας την ενημέρωσε ότι έπεσε θύμα αδίστακτων απατεώνων που σκοπό είχαν να της αποσπάσουν χρήματα και τίποτε άλλο.

Η γυναίκα μαζί με τον φύλακα επισκέφθηκαν τα εξωτερικά ιατρεία, προκειμένου η άτυχη γυναίκα να ακούσει ότι δεν ισχύει κάτι με τις νοσοκόμες δυστυχώς να επιβεβαιώνουν την πικρή αλήθεια, δηλαδή ότι έπεσε θύμα απάτης.

Αμέσως από το Νοσοκομείο Πρέβεζας έγινε κλήση στην αστυνομική διεύθυνση προκειμένου να γίνει γνωστό το περιστατικό, με τον αστυνομικό να ζητά από την ηλικιωμένη να επισκεφθεί την αστυνομική διεύθυνση προκειμένου να δώσει κατάθεση, αλλά και να καταθέση μήνυση κατ΄ αγνώστων.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνας αγάπης ERASMUS+ 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ο Παναγιώτης Νταής νέος Πρόεδρος στην ΠΕΔ Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...