Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:48

Πρέβεζα: Διεκόπη φιλικό παιχνίδι λόγω μη τήρησης των υγειονομικών μέτρων

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και όλες οι ομάδες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους, πραγματοποιώντας παράλληλα και φιλικά παιχνίδι.

Ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι ξεκίνησε να γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ωρωπό Πρέβεζας, μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Απόλλωνα Πάργας.

Ωστόσο αυτό το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και σταμάτησε στο 20ο λεπτό και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0, λόγω μη τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πιο συγκεκριμένα έγινε καταγγελία στην αστυνομία ότι υπάρχουν φίλαθλοι οι οποίοι δεν τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με την αστυνομία να πηγαίνει επί τόπου και αφού διαπίστωσε ότι η καταγγελία ευσταθεί, έδωσε την εντολή να σταματήσει το παιχνίδι, όπως και έγινε.

Ήδη από 13 Σεπτεμβρίου έρχονται ακόμη πιο αυστηρά μέτρα εντός αγωνιστικών χώρων που πρέπει να τηρούνται πιστά από όλους για την αποφυγή προστίμων.

Πιο συγκεκριμένα:

Νέα μέτρα τίθενται σε ισχύ από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, για την αποφυγή της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Όπως προβλέπεται στα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, σε κάποιες δραστηριότητες θα έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες, ενώ σε άλλες επιτρέπεται και σε ανεμβολίαστους με την πρoϋπόθεση βέβαια να επιδείξουν αρνητικό rapid test 48 ωρών, το κόστος του οποίου θα επιβαρύνει τους ίδιους.

Τα γήπεδα (κλειστά και ανοιχτά) θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Τέλος, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και ανοιχτούς όπου υπάρχουν συναθροίσεις.

Κλειστά γυμναστήρια και αθλητικά σωματεία: Λειτουργία μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά και ανεμβολίαστους με rapid τεστ αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ντόντης

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΣ Πρέβεζα – Πανλευκάδιος 3-0 – Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια με επιτυχία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...