Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 21:28

ΠΑΣ Πρέβεζα – Πανλευκάδιος 3-0 – Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια με επιτυχία

Με την ομάδα του Πανλευκάδιου, ολοκληρώθηκε η σειρά των φιλικών παιχνιδιών του ΠΑΣ Πρέβεζα, εν όψει της φετινής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα της Πρέβεζας χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να δείξει την ανωτερότητά της απέναντι στην ομάδα της Λευκάδας με το τελικό 3-0, να δίνει χρήσιμα συμπεράσματα στον προπονητή Άγγελο Μπέκα.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της αντίπαλης ομάδας και με τον Φώτη Σιδέρη σε ρόλο πασαδόρου να δίνει τρία έτοιμα τέρματα προς τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα της Πρέβεζας άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Βασιλείου με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, μετά από πάσα του Σιδέρη.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο τέρμα που σημειώθηκε στο 20ο λεπτό με σκόρερ αυτή την φορά τον Καβαλάρη και πάσα του Φώτη Σιδέρη, ο οποίος πάσαρε την μπάκα και για το τρίτο τέρμα στον Corentin στο 38ο λεπτό, κάνοντας το τελικό 3-0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας δήλωσε: ”Ολοκληρώσαμε τα φιλικά και ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί και στο πρωτάθλημα”.

Διαιτητής: Ζιώγας Αθ. Βοηθοί: Γκαρτζονίκας, Ζιώγας Αλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Μπαρλαγιάννης, Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Τσάτσος, Βασιλείου, Σκαμνέλος, Σιδέρης, Καβαλάρης, Corentin.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χήτος, Στεμπάρη, Ντοματάς, Παπαστεργίου, Σεργής

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Κοντογιώργης, Τερζιάς, Μπαλί, Νάστας Στ., Βεργίνης, Κουμπής, Λογαράς, Μεϊντάνης, Κόκκαλης, Γκονζάλες, Νάστος Ν.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γεωργάκης Λ., Γεωργάκης Γ, Θεοχάρης Στ., Θεοχάρης Γ., Μπουρμπασάκος, Φιλίππου, Φιλιώτης, Μπαριάνης, Τσιάγος, Γλέμης.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Διεκόπη φιλικό παιχνίδι λόγω μη τήρησης των υγειονομικών μέτρων

Επόμενο Άρθρο

Το Μονολίθι ”αγκάλιασε” τον αθλητισμό – Η γιορτή του αθλητισμού στην ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...