Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:44

Πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Πρέβεζας

 

Ενώ η ο κόσμος ζει τον εφιάλτη του covid-19, με εκατοντάδες κρούσματα και νεκρούς, εκτός τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, την δική του μάχη δίνουν καθημερινά και οι αστυνομικοί της χώρας μας, οι οποίοι λόγω των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης  των πολιτών εκτός της οικείας τους, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται επί ποδός 24ωρες το 24ωρο.

Μακριά από τις οικογένειες τους και τα σπίτια τους οι έλληνες αστυνομικοί, προσπαθούν μέσα από τους ελέγχους να συνετίσουν ακόμη και τους ελάχιστους πολίτες που ακόμη δεν έχουν καταλάβει πόσο δύσκολα περνάει ο πλανήτης ολόκληρος και συνεχίζουν και κάνουν την ζωή τους όπως ήταν προ κορονοϊού.

Το onprevezanews.gr, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μαζί με άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Πρέβεζας σε μπλόκο που έκαναν έξω από το δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ο φωτογραφικός φακός δείχνει τον τρόπο προσέγγισης οχήματος και τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας που λαμβάνουν οι έλληνες αστυνομικοί.

Με ευγενικό τρόπο ζήτησαν από τον οδηγό να τους δείξει τα απαραίτητα έγγραφα που έπρεπε να έχει μαζί του (βεβαίωση μετακίνησης και ταυτότητα).

Όλοι όσοι ελέχθησαν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι δεν χρειάστηκε να βεβαιωθεί καμιά παράβαση.

Προηγούμενο Άρθρο

Delivery ψαριών από τον Πέτρο Βαρτελάτο

Επόμενο Άρθρο

Κεραμέως για σχολεία: Ας είμαστε προετοιμασμένοι να μην ανοίξουν μετά το Πάσχα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...