Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 19:38

Περισσότερες από 21 εκατομμύρια προβολές το κανάλι της Γκόλφως στο Youtube

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο το κανάλι της Πρεβεζάνας μαγείρισσας Γκόλφως Νικολού στο youtube, όπου σε διάστημα 3,5 ετών (έναρξη Μάρτιος 2019), έχει ξεπεράσει τα 21 εκατομμύρια προβολές και πιο συγκεκριμένα 21.777.779.

Μάλιστα η Γκόλφω έχει μέχρι σήμερα περισσότερους από 179.000 ακόλουθους στο κανάλι της, όπου την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Η Πρεβεζάνα μαγείρισσα η οποία είναι γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά κράτη του κόσμου έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα 286 συνταγές στο κανάλι της, που αφορούν γλυκά, φαγητά, καθώς επίσης και πολλά βίντεο με tips που προτείνει για τις δημιουργίες της.

Η Γκόλφω έχει παρουσιάσει συνταγές της πολλές φορές σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, καθώς και περιφερειακά, ενώ έχει βοηθήσει με το έργο της και πολλούς συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Την Γκόλφω Νικολού είχε βραβεύσει και ο Δήμος Πρέβεζας τον Απρίλιο του 2022, μετά την κατάκτηση των 100.000 ακολούθων στο youtube.

Επόμενος στόχος για την Γκόλφω, όπου δεν είναι ακατόρθωτος είναι η κατάκτηση των 200.000 ακολούθων, στο κανάλι της Golfo in the kitchen.

Να σημειώσουμε ότι τον Απρίλιο το συγκεκριμένο κανάλι είχε 161.000, ενώ έξι μήνες μετά μετράει 179.000 (αύξηση 18.000) και 4 εκατομμύρια προβολές επιπλέον.

Η ίδια συνεχίζει καθημερινά να ενημερώνει τους φίλους της ανά τον κόσμο με νέες συνταγές, που είναι απλές καθημερινές με χαμηλό κόστος υλικών και σε δημιουργίας σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: Τοποθετήθηκαν τα όργανα γυμναστικής στο Πάρκο Δημοκρατίας (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Το ΚΔΑΠΜΕΑ Όνειρο Ζωής θα συμμετέχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...