Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 12:44

Δήμος Πρέβεζας: Τοποθετήθηκαν τα όργανα γυμναστικής στο Πάρκο Δημοκρατίας (βίντεο-φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τοποθέτησης των οργάνων γυμναστικής στο υπαίθριο γυμναστήριο στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στο Πάρκο Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.

Πρόκειται για 7 όργανα, τα οποία θα μπορούν να γυμνάζουν ταυτόχρονα έως και 14 άτομα. Είναι μία εντελώς δωρεάν διαδικασία, στα πλαίσια του προγράμματος ”Γυμναστική για όλους΄΄.

Το υπαίθριο γυμναστήριο στην Πρέβεζα είναι το πρώτο από τα δύο που θα δημιουργηθούν στον Δήμο Πρέβεζας, με το δεύτερο να κατασκευάζεται στον Λούρο και πιο συγκεκριμένα δίπλα από το Αμφιθέατρο. Το συνολικό κόστος και των δύο υπαίθριων γυμναστηρίων ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ

Πρόκειται για μία διαδεδομένη -σε όλο και περισσότερες πόλεις- δραστηριότητα, η οποία δίνει στους πολίτες το δικαίωμα να συνδυάζουν την βόλτα τους με την άθληση.

Στις σκέψεις του Δήμου είναι η δημιουργία και άλλων παρόμοιων υπαίθριων γυμναστηρίων και σε άλλα σημεία της πόλης, προκειμένου ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση στην δωρεάν εκγύμναση τους.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Λιμεναρχείο: Απαγόρευση κυκλοφορίας εν όψει της μαθητικής παρέλασης

Επόμενο Άρθρο

Περισσότερες από 21 εκατομμύρια προβολές το κανάλι της Γκόλφως στο Youtube

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...