Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 11:36

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στα χωριά Μεγαδένδρο και Μυρσίνη

Τη Δευτέρα 18/9 αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κύρλα και τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Κωτσαντή περιόδευσε στους οικισμούς Μυρσίνης και Μεγαδέντρου Πρέβεζας. Στη συζήτηση που είχαν με τους κατοίκους έντονα εκφράστηκε η αγανάκτηση τους για την κατάσταση του οδικού δικτύου και για το πρόβλημα της καταλληλότητας του νερού.

Παρουσιάζοντας τις θέσεις της παράταξης οι Κ. Κύρλας και Κ. Κωτσαντής τόνισαν πως οι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης πολλές φορές έθεσαν στoν απερχόμενο Δήμαρχο, αλλά και στον Περιφερειάρχη, την ανάγκη συντήρησης των υποδομών των χωριών, ιδιαίτερα το αρδευτικό έργο της Μυρσίνης, το οποίο παραμένει για χρόνια παρατημένο και είναι ένα έργο πολύτιμο για τους αγρότες της περιοχής, χωρίς όμως να δοθεί λύση αφού τα έργα αυτά δεν ήταν στις προτεραιότητες των διοικήσεων του Δήμου και Περιφέρειας.

Ανέδειξαν ακόμα πως η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η μόνη παράταξη που καταψήφισε την επέκταση της χωρικής αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α.Π., καθώς η επέκταση δεν συνοδεύτηκε με αύξηση του προσωπικού και βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας του νερού και την αύξηση των τιμολογίων κατανάλωσης για τους δημότες. Προειδοποίησαν ακόμα τους κατοίκους για τις επερχόμενες αναδρομικές χρεώσεις, αφού λόγω έλλειψης προσωπικού η Δ.Ε.Υ.Α.Π. δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα μετρήσεις στους υδρομετρητές.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσαν τους κατοίκους να ενισχύσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση με την ψήφο τους αλλά και στους αγώνες προκειμένου να επιβάλλουν λύσεις προς όφελος τους, όπως για παράδειγμα συνέβη και με τις δεξαμενές ύδρευσης, οι οποίες καθαρίστηκαν μετά από αποφασιστική παρέμβαση των κατοίκων με πρωτοβουλία των εκλεγμένων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης συνεχίζεται με καθημερινές περιοδείες και με τη μεγάλη θεματική συγκέντρωση που διοργανώνει την Πέμπτη 21/9 και ώρα 8:30 μ.μ. μπροστά από τα Δικαστήρια, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του συνδυασμού για το παραλιακό μέτωπο της πόλης της Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του Δημάρχου κ. Καλαντζή στο νέο κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας

Επόμενο Άρθρο

Γεωργοκίτσου Σπυριδούλα: Προτάσεις για την εκπαιδευτική και πολιτισμική ανάπτυξη του Δήμου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...