Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 2:46

Παύλος Φραγκούλης – Το ευχαριστώ στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Οι Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου πέρασαν στην Ιστορία, η οποία έγραψε την σταθερή ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήμα Αλλαγής!

Η εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός στη Δημοκρατική Παράταξη είναι να ασκήσει αντιπολίτευση και αυτό ακριβώς θα πράξει!
Θα ασκήσουμε σοβαρή, προοδευτική και ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό της Ν.Δ και θα αγωνιστούμε απέναντι στην ακροδεξιά που με το προσωπείο των δήθεν αντισυστημικών και αντιδραστικών κατάφεραν να βρουν θέση στην ελληνική Βουλή!
Θα είμαστε η λύση για τη διεύρυνση του προοδευτικού χώρου παρουσιάζοντας ένα ρεαλιστικό σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας!
Όσον αφορά τον Νομό Πρέβεζας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 5.114 συμπολίτες μας που τίμησαν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αλλά δυστυχώς ο μεγάλος στόχος δεν επετεύχθη!
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ προσωπικά είναι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νομού μας με οδηγό μου το ΗΘΟΣ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ αλλά και τις ΙΔΕΕΣ, τις ΑΞΙΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ της Δημοκρατικής Παράταξης και πιστεύω πως στην επόμενη εκλογική διαδικασία η πολυπόθητη έδρα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στον πρεβεζάνικο λαό και στο ΠΑΣΟΚ!
Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου Γιώργο Δημητρίου, Μαρία Χήτα, Στέλλα Βαρτελάτου, όπως επίσης την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ν. Πρέβεζας και τις Συντονιστικές Γραμματείες Τ.Ο. Πρέβεζας-Πάργας-Ζηρού για τον ωραίο, δύσκολο αλλά προπάντων τίμιο αγώνα που κάναμε!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου και τους σπουδαίους συνεργάτες μου που κάθε μέρα και κάθε στιγμή ήταν δίπλα μου!
Όπως είχε πει ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, “Ένα νέο ΠΑΣΟΚ οφείλει να συνδυάσει το όραμα με τον ρεαλισμό και για να το πετύχουμε αυτό χρειάζονται τρία στοιχεία που στην ουσία είναι ένα, ΕΝΟΤΗΤΑ της μεγάλης μας δημοκρατικής παράταξης, ΕΝΟΤΗΤΑ των στελεχών και ΕΝΟΤΗΤΑ στην βάση του Κινήματος, αυτό είναι το χρέος όλων μας”!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Με τιμή,
Παύλος Γ. Φραγκούλης

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πρέβεζας ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής 
Μελος Κεντρική Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής 
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Επόμενο Άρθρο

ΟΜΙΛΟΣ για την UNESCO ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΟΧΙ στην αλλοίωση του εμβληματικού χαρακτήρα της πλατείας Ανδρούτσου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...