Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 17:24

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Η ανακοίνωση: 

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  ενημερώνει τα μέλη και τους  φίλους της ομάδας μας ,  την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο  προπονητή Παναγιωτίδη Κυριάκο.
Ο κ. Παναγιωτίδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και  Αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο και  κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA «A».
Έχει πραγματοποιήσει ανάλογες σπουδές και εξειδίκευση στην ανάπτυξη  των τμημάτων υποδομής, της εκπαίδευσης και τελειοποίησης των  δυνατοτήτων και των ταλέντων του κάθε παιδιού (διδασκαλία – εκπαίδευση  – προπόνηση), ο οποίος θα αναλάβει την ανδρική ομάδα του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ  για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο κ. Παναγιωτίδης επιλέχθηκε, μετά από συντονισμένες ενέργειες της  Διοίκησης και μετά από δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε γνωστά και  καταξιωμένα ονόματα προπονητών . Λάβαμε σοβαρά υπόψη μας το πλούσιο  βιογραφικό του, την πολυετή εμπειρία, αλλά και τον άριστο χαρακτήρα του.
Αμέσως με την οριστικοποίησης της συνεργασίας μας, δόθηκε στον νέο  προπονητή  να ετοιμάσει τις προτάσεις του για το αγωνιστικό τμήμα και  σύντομα να τις προωθήσει στο Δ.Σ. προκειμένου να γίνει ο νέος  σχεδιασμός της ομάδας.
Το Διοικητικό συμβούλιο καλωσορίζει τον νέο Coach και του εύχεται καλή
επιτυχία στο έργο του .

Εκ του

Δ.Σ

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πανηγυρικός εορτασμός στους Αγίου Αποστόλους στο Λιθάρι Ν. Σαμψούντας

Επόμενο Άρθρο

Παύλος Φραγκούλης – Το ευχαριστώ στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...