Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 11:21

Παύλος Σαραμπασίνας – Γεννημένος για την τοπική αυτοδιοίκηση – Υποψήφιος με τον Νίκο Γεωργάκο

Για ακόμη μία προεκλογική περίοδο ο Παύλος Σαραμπασίνας δηλώνει παρών συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πρέβεζας,

Ο Παύλος Σαραμπασίνας τάσσεται το πλευρό του Νίκου Γεωργάκου και του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας”, διεκδικώντας εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας αν και συγκαταλέγεται στη λεγόμενη ”παλιά φρουρά”, έχοντας μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά, είναι δίπλα στο πλευρό των νέων ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν και εκείνοι για το καλό της πόλης.

Ο ίδιος έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος καθαριότητας επί δημαρχίας Χρήστου Μπαϊλη, ενώ έχει λάβει και άλλες θέσεις ευθύνης σε οργανισμούς του δήμου.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας συνεχίζει να δίνει καθημερινά τις δικές του μάχες, ευελπιστώντας ότι για ακόμη μια φορά οι πολίτες θα του δώσουν το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που μπορεί κανείς να τον βρει παντού αρκεί να τον αναζητήσει ή να τον καλέσει στο τηλέφωνο. Ο Παύλος θα είναι εκεί προσπαθώντας να δώσει λύσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Τo σχέδιο Ριζόπουλου να γίνουν τα Ζαγοροχώρια ΕΝΑ (video)

Επόμενο Άρθρο

Το Δάσος του Αγίου Βαρνάβα Λούρου Πρέβεζας – Η αλήθεια απέναντι στις υποκρισίες της Δημοτικής και τοπικής αρχής… του Σπύρου Δελή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...