Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 10:10

ΠΑΣ Πρέβεζα – ΠΑΣ Θύελλα 2-1 (Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών)

Η μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα με 2-1 επί του ΠΑΣ Θύελλα, έπειτα από ανατροπή, έφερε χαμόγελα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, όπου αν και αγωνίστηκαν χωρίς φιλάθλους λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, ωστόσο πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Οι πρωταγωνιστές του αγώνα μίλησαν στην κάμερα.

Φώτης Σιδέρης – Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Πρέβεζα

”Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω και της απουσίας των φιλάθλων που δεν βρέθηκαν στο γήπεδο, ωστόσο εμείς δουλέψαμε σκληρά όλους αυτούς τους μήνες στο στάδιο της προετοιμασίας. Είχαμε την υπεροχή και μαζί με την ψυχική δύναμη όλων των παικτών πήραμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα”

Χρήστος Χασακής: Βοηθός Προπονητή ΠΑΣ Θύελλα

”Είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, αφού αγωνίζεται για πρώτη φορά σε μεγάλη κατηγορία. Αντιμετωπίσαμε έναν ιστορικό και δυνατό σύλλογο με πολλές συμμετοχές στην Γ΄Εθνική. Για εμάς σήμερα ήταν μία γιορτή. Είχαμε την τύχη να προηγηθούμε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Πρέβεζα μας ισοφάρισε πολύ γρήγορα και σε συνδυασμό με την αποβολή ποδοσφαιριστή μας, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη…”

 

‘Αγγελος Μπέκας: Προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα

” Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες. Αν και χάναμε στο πρώτο ημίχρονο, βγάλαμε πάθος στην επανάληψη και τα παιδιά δικαιούνταν τη νίκη. Θέλαμε τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας…”

Αποστόλης Τσioυνης: Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Θύελλα

” Η ομάδα μας έπαιζε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ΄εθνική απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο. Ανοίξαμε το σκορ, ωστόσο ο ΠΑΣ κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι και μαζί και τη νίκη. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα…”

Δείτε τις δηλώσεις

Διαβάστε ακόμη:

Γ΄Εθνική (5ος Όμιλος): Η πρώτη αγωνιστική με αριθμούς

Νίκη ”χρυσάφι” για τον ΠΑΣ – Έκανε την ανατροπή στο 2ο ημίχρονο

Τα κλικ του αγώνα ΠΑΣ Πρέβεζα – ΠΑΣ Θύελλα 2-1 (81 φωτογραφίες)

Ο κορονοϊός έστειλε τους φιλάθλους του ΠΑΣ στα κεραμίδια

Τα στιγμιότυπα της μεγάλη νίκης του ΠΑΣ Πρέβεζα

Προηγούμενο Άρθρο

Τα στιγμιότυπα της μεγάλη νίκης του ΠΑΣ Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Σπύρος Ρεκατσίνας: ” Ο ΠΑΣ χρειάζεται την στήριξη όλων μας…”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...