Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 8:17

Νίκη ”χρυσάφι” για τον ΠΑΣ – Έκανε την ανατροπή στο 2ο ημίχρονο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΣ Πρέβεζα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 5ο όμιλο με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα 2015 με τελικό σκορ 2-1.

 

 

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα μπήκε στο γήπεδο μουδιασμένη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η πίεση που έκαναν απέναντι στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, απέφερε καρπούς στο 32ο λεπτό με τον Καβαλλάρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραπιπέρη κάνοντας το 0-1.

Στο 36ο λεπτό και ενώ ο ΠΑΣ προσπαθούσε να βγει στην επίθεση, ο τραυματισμός του Ντοματά, πάγωσε τον πάγκο του πρεβεζάνικου συλλόγου.

Την θέση του τραυματισμένου Ντοματά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμός δεν είναι κάτι που ανησυχεί τον Άγγελο Μπέκα, πέρασε ο Φώτης Σιδέρης.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, μπήκε ψυχωμένα και με συνεχείς φωνές προσπαθούσε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 και τον προπονητή του ΠΑΣ να προσπαθεί να βρει λύσεις για την επανάληψη.

Με γκολ από τα αποδυτήρια

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζας ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με μοναδικό σκοπό να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το κατάφεραν με ένα πολύ γρήγορο τέρμα, χάρη στον Daniel Silva που ήταν από τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες του πρεβεζάνικου συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος με πλασέ κατάφερε στο 47ο λεπτό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Αποβολή και με δέκα οι φιλοξενούμενοι

Είκοσι λεπτά μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων σε 1-1 και τους παίκτες του Άγγελου Μπέκα να συνεχίζουν να πιέζουν για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, ο Τζαμαλής μετά από ένα σκληρό φάουλ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μπαϊλη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές στο 67ο λεπτό.

Η ανατροπή ”χρυσάφι”

Μετά την αποβολή ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνέχιζε να βγαίνει πολύ συχνά στην επίθεση σε μία προσπάθεια να πετύχει το δεύτερο τέρμα που θα του έδινε τη νίκη.

Αυτό ήρθε στο 70ο λεπτό με την πολύ όμορφη κίνηση που έκανε ο Κωσταμένας, ο οποίοε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη κάνοντας το 2-1.

Ένα κουβάρι μετά το τέλος ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Με το σφύριγμα της λήξης (6 λεπτά καθυστερήσεις), του διαιτητή Μπαϊλη, ο Άγγελος Μπέκας μαζί με τους παίκτες έγιναν έναν κουβάρι, πανηγυρίζοντας τη νίκη και τους τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς, ανοίγοντας έτσι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το δεξί.

Ταυτότητα Αγώνα

Πρωτάθλημα: Γ’ Εθνική – 5ος Όμιλος

Αγωνιστική: 1η αγωνιστική

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασάι Τσουμελέκα”

Ώρα Έναρξης: 16.00

Ημίχρονο: 0-1

Τελικό αποτέλεσμα: 2-1 (Νικητής ΠΑΣ Πρέβεζα)

Διαιτητής: Μπαϊλης (Συν. Πρέβεζας)

Βοηθοί Διαιτητή: Φραγκούλης, Νάστος (Συν. Πρέβεζας)

Κάρτες – Αποβολές: Τζαμαλής – ΠΑΣ Θύελλα (67ο Δύο κίτρινες)

Συνθέσεις Ομάδων

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Καραπιπέρης, Βασιλείου, Ορφανός, Βραχνός, Elias-Celi, Κάγια (46ο Johansen), Daniel Silva (71ο Τσολακίδης), Φερεντίνος, Ντοματάς (36ο λ.τ Σιδέρης), Σακκάς, Κωσταμένας (86ο Κώστας).

ΠΑΣ Θύελλα (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Κοσυφαρίνης, Βασιλάς, Κοκώνης Ε., Πρέντζας (81ο Λιότσος), Κυριαζόπουλος (67o Μακρής), Τσιούνης Α., Τζαμαλής, Μπαλαγιάννης, Καβαλλάρης, Τσιούνης Π.(75ο Κοκώνης Κ.).

Διαβάστε ακόμη:

Γ΄Εθνική (5ος Όμιλος): Η πρώτη αγωνιστική με αριθμούς

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 23 Π.Ε. Ιωαννίνων, 4 Π.Ε. Πρέβεζας, 2 Π.Ε. Θεσπρωτίας & 1 Π.Ε. Άρτας

Επόμενο Άρθρο

Τα κλικ του αγώνα ΠΑΣ Πρέβεζα – ΠΑΣ Θύελλα 2-1 (81 φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...