Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 19:12

ΠΑΣ Πρέβεζα: Με αντίπαλο το θεσπρωτικό θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος (προτελευταία του α’ γύρου), ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα ταξιδέψει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο Θεσπρωτικό για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κεραυνό.

Η ομάδα της Πρέβεζας θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών, μετά τις δύο προηγούμενες (με Μύτικα και Πανλευκάδιο) στο γήπεδο της Πρέβεζας.

Ο αγώνα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού ‘’Κατερίνα Θάνου’’, θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAS Preveza Tv στο youtube.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας, θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, όπου όλοι μαζί θα επιδιώξουν για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου ο ΠΑΣ να συνεχίσει να παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ανάρπαστα τα ημερολόγια του ΠΑΣ

Ο σύλλογος της Πρέβεζα, η ομάδα της πόλης μας κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το ετήσιο ημερολόγιο του για τη νέα χρονιά 2022.

Την πρώτη κιόλας ημέρα όλα τα ημερολόγια που είχε εκτυπώσει πωλήθηκαν, για αυτό τον λόγο θα προχωρήσει στην εκτύπωση και νέας παρτίδας, προκειμένου να καλυφθούν όλοι οι φίλοι του συλλόγου.

Η διοίκηση του συλλόγου, ευχαριστεί θερμά όλους όσους προμηθεύτηκαν το ημερολόγιο και τους εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία…

Προηγούμενο Άρθρο

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (06-12/12/2021)

Επόμενο Άρθρο

ΤΑ ΗΠΙΑ: Διασκεδάζουμε με τους Απτάληδες το Σάββατο το βράδυ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...