Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:30

ΠΑΣ Πρέβεζα και Μεσολόγγι ”κόλλησαν” στο μηδέν

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, αφού για ακόμη μία αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν στα ”μέτρα” του.

Έτσι λοιπόν μετά από 90 λεπτά παιχνιδιού ΠΑΣ Πρέβεζας και Μεσολόγγι ”κόλλησαν” στο μηδέν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ωστόσο είχε καλές στιγμές που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί, αν τα σουτ των Βασιλείου στο 3ο λεπτό και του Κωσταμένα στο 44ο λεπτό δεν έβρισκαν την εστία του Μεσολογγίου και έμπαιναν γκολ.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, λέγοντας: ” Εμείς το παλέψαμε, είχαμε καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο τέρμα. Ο αγώνας συνεχίζεται΄΄.

Ευχαριστημένο δήλωσε και ο προπονητής του Μεσολογγίου, κάνοντας λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΣ Πρέβεζα: Καραπιπέρης, Λεόπουλος, Ορφανός, Τσιλιγιάννης (72ο Τσάλας), Κώστας, Κάγια, Γκολάκου (59ο Σιδέρης), Φερεντίνος, Τσολακίδης, Κωσταμένας, Βασιλείου (78ο Σίνης).

Α.Ε Μεσολογγίου: Μανιάτης, Φουντάλης (62ο Κυρσανίδης), Γκολφίνος, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (87ο Κραβαρίτης), Λίτσος, Γώγα (80ο Τραγουλιάς), Κοντογιάννης, Καραγιάννης.

Διαιτητής: Γιούργας,(Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μιχαλάς, Μίχος (Κέρκυρας)

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και οι δηλώσεις των δύο προπονητών.

Προηγούμενο Άρθρο

Σάρωσε ο Αχέρων Καναλακίου με 4-1 την Θύελλα Κατσικά

Επόμενο Άρθρο

Συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε για το κάστρο του Αγ. Γεωργίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...