Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 14:53

ΠΑΣΟΚ: Η νέα αναβολή ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων φέρνει γκρίνιες και αποχωρήσεις

Η νέα αναβολή ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων με τους υποψήφιους που θα πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, φέρνει γκρίνια και πολλές αποχωρήσεις υποψηφίων που είχαν αρχικά εκδηλώση ενδιαφέρον.

Αρχικά από το ΠΑΣΟΚ είχαν ανακοινωθεί ότι τα ψηφοδέλτια θα έβγαιναν στο φως στα τέλη του Νοεμβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η νέα ημερομηνία ήταν για 10-12 μετά την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, ωστόσο ούτε και τότε θα ανακοινωθούν με αιτιολογία τα στοιχεία της απογραφής, που φέρνουν τα πάνω – κάτω σε πολλές περιοχές της χώρας και τη μείωση των εδρών.

Έτσι η νέα ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγω για αρχές του νέου έτους όταν και θα έχουν ανακοινωθεί και επίσημα αποτελέσματα της απογραφής.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες και ιδιαίτερα σε περιοχές που θα αλλάξει ο αριθμός των εδρών, πολλοί που είχαν αρχικά εκδηλώση το ενδιαφέρον για να ψηφοδέλτια έκαναν πίσω, αφού η συμμετοχή τους θα ήταν μία καθαρά τυπική παρουσία, ενώ οι ίδιοι θα έπρεπε να δαπανήσουν αρκετά χρήματα.

Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο τα γραφεία των υποψηφίων θα πρέπει να είναι σε όροφο και όχι σε ισόγειες κατασκευές.

Όμως μία πληροφορία που έφτασε στο onprevezanews.gr, κάνει λόγω ότι από το ΠΑΣΟΚ ήδη έχουν ενημερωθεί όσοι θα είναι στο ψηφοδέλτιο ότι δεν χρειάζεται να έχουν κάποιο εκλογικό κέντρο.

Το γεγονός όμως ότι ούτε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα δεν έχει γραφεία και μέχρι σήμερα συνεδρίαζαν στο Εργατικό κέντρο, έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούντε πως πάρθηκε μία τέτοια απόφαση.

Τι θέλει να κάνει με αυτό τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ και τι θέλει από τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου;

Απλά μία τυπική παρουσία και τίποτα παραπάνω;

Κανείς δε το γνωρίζει αυτό και λογικό είναι να αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις…

Προηγούμενο Άρθρο

Mέσα σε κλίμα χαράς και παρουσία του Δημάρχου ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΚΑΠΗ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Νίκη στη Λευκάδα για τις κορασίδες της Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...