Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 21:07

Παρουσία πλήθους κόσμου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πρέβεζα- Με ποδήλατο ο Άι Βασίλης στο Χωριό της Χαράς

Πιο φωτεινός έγινε ο ουρανός στην Πρέβεζα με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λέσχη Αξιωματικών το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά τον δυνατό αέρα και το κρύο πολύς ήταν ο κόσμος που από νωρίς έφτασε στο σημείο συνάντησης, προκειμένου να παρακολουθήσει την “εκκίνηση” της γιορτινής περιόδου που δόθηκε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Ο κ. Γεωργάκος κάλεσε τον κόσμο να ανοίξει την καρδιά του, να αφήσει πίσω τα προβλήματα και τις άγιες μέρες που έρχονται να βιώσει την αγάπη, την ελπίδα και τη ζεστασιά.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε ότι ο Δήμος φόρεσε τα γιορτινά του και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών θα φιλοξενεί δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς, στην πλατεία Ανδρούτσου.

Ο κ. Γεωργάκος ζήτησε από όλους να βρεθούν δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη αλλά και να στηρίξουν την τοπική αγορά κάνοντας από τις επιχειρήσεις της περιοχής τις αγορές τους.

Μετά το φαντασμαγορικό άναμμα της στολισμένης αροκάριας του ψηλότερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ήπειρο, δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό ενώ τα βεγγαλικά έκαναν τον νυχτερινό ουρανό να λάμψει.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Πρέβεζας έπαιξε Χριστουγεννιάτικο τραγούδια, ενώ αμέσως μετά οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πλατείας Ανδρούτσου.

Η Ιόνιος Μουσική Σχολή πραγματοποίησε συναυλία με γιορτινές μελωδίες, ενώ πρόγραμμα χορού παρουσίασε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος “Κλεοπάτρα”. Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια ερμήνευσε η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας”, ενώ ο Άι Βασίλης που έφτασε με ποδήλατο μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά.

Το Χωριό της Χαράς θα παραμείνει ανοιχτό έως τα Θεοφάνεια με δωρεάν δράσεις ,χαρίζοντας για δωδέκατη χρόνια σε μικρούς και μεγάλους ξεγνοιασιά, χαμόγελο και ελπίδα.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ηπειρώτισσα ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα Τούνη ερμηνεύει ”τον χορό του Ζαλόγγου” (video)

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά σε φούρνο στον Προφήτη Ηλία Πρέβεζας (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...