Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 19:30

Η Ηπειρώτισσα ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα Τούνη ερμηνεύει ”τον χορό του Ζαλόγγου” (video)

Η γνωστή Ηπειρώτισσα ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα Τούνη κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες το νέο της video clip, στο οποίο ερμηνεύει τον χορό του Ζαλόγγου .

Η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook δήλωσε ότι η ερμηνεία του συγκεκριμένου τραγουδιού της ζητήθηκε από έναν Ηπειρωτικό Σύλλογο του Σιδνεϊ της Αυστραλίας, με την ίδια τελικά να το κάνει πράξη.

Έτσι λοιπόν με τους μουσικούς της και τον Τρύφωνα Αναστασίου στην παραγωγή και το κλαρίνο, προχώρησαν στην δημιουργία του νέου αυτού video clip μέσα στο οποίο απεικονίζονται τα αγάλματα στο ιστορικό Ζαλόγγο, ενώ τον χορό σέρνουν δέκα κορίτσια της σχολής χορού της Αριστέας Λήτου.

Σύμφωνα με την ερμηνεύτρια σκοπός ήταν να αναπαραχθεί σε εκδήλωση επετείου για τα, 220 χρόνια προς τιμήν της θυσίας του Ζαλόγγου.

‘’Καθώς το σκεφτόμουν καλύτερα και το σχεδίαζα στο μυαλό μου, η βαρύτητα του τραγουδιού με κατέκλυζε με ανατριχίλα και δέος. Φανταζόμουν διάφορα σενάρια όσο σκεφτόμουν το μνημειακό σύμπλεγμα στη κορυφή του όρους Ζάλογγο. Κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον ώστε να προσεγγίσει μεγάλους και μικρούς’’ δηλώνει η Κωνσταντίνα Τούνη.

Παρακολουθήστε το νέο video clip της Κωνσταντίνας Τούνη με τίτλο ‘’ο χορός του Ζαλόγγου’’

Προηγούμενο Άρθρο

17 Δεκεμβρίου – Το Πυροσβεστικό Σώμα γιορτάζει τους Άγιους Προστάτες του – Ανοιχτές Υπηρεσίες για επίσκεψη απ’ το κοινό

Επόμενο Άρθρο

Παρουσία πλήθους κόσμου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πρέβεζα- Με ποδήλατο ο Άι Βασίλης στο Χωριό της Χαράς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...