Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:06

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (2): Νέα μόδα – Εθελοντές…στα Κοιμητήρια

Εθελοντές στον έρωτα, αλήθεια τι ωραία Ελληνική Ταινία με τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά και την Έλενα Ναθαναήλ, όπου ο Κώστας Βουτσάς προσφέρθηκε να κάνει τον ερωτευμένο με στην Έλενα, προκειμένου να ζηλέψει ο αρραβωνιαστικός της.

Όλα τα παραπάνω απλά μπήκαν λόγω της ημέρας των ερωτευμένων γιατί το θέμα μας, το οποίο θα διαβάσετε πιο κάτω είναι πιο σοβαρό και σίγουρα αρχίζει να ”πονάει” ορισμένους από όποια πλευρά και αν το δει κανείς.

Καταρχήν εμείς προσωπικά δεν δεχόμαστε υποδείξεις για το πως θα κάνουμε την δουλειά μας από τον οποιοδήποτε.

Δεύτερο όλοι κρινόμαστε από τον λαό και σίγουρα είναι εκείνος ή που σε ανταμείβει ή σε στέλνει σπίτι σου…

Σήμερα χαρά Θεού και επισκεφθήκαμε για τρίτη ημέρα το Κοιμητήριο Πρέβεζας, προκειμένου να δούμε και εμείς αν υπάρχει ο συγκεκριμένους υπάλληλος, που σύμφωνα με τα δεκάδες σχόλια συμπολιτών μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, γιατί αξίζει να σημειώσουμε ότι το ΠΣΚ, φαίνεται να είχε πάρει ρεπό, μάλλον από την σημαία.

Έτσι λοιπόν σήμερα Δευτέρα, τον βρήκαμε ή καλύτερα τον συναντήσαμε και η πρώτη ερώτηση που του κάναμε ήταν: – Τι κάνεις εδώ (δηλαδή) τι δουλειά κάνεις;

Απάντηση: Είμαι εθελοντής.

Αμέσως το μυαλό μας πήγε στους συμπολίτες μας, οι οποίοι σε πολλές των περιπτώσεων βοηθούν συνανθρώπους μας αφιλοκερδώς όταν έχουν ανάγκη.

Δεύτερη ερώτηση:- Δηλαδή τι εθελοντής; Τι ακριβώς κάνεις εδώ;

Απάντηση: Ανάβω καντήλια, ποτίζω λουλούδια, σκάβω….

Μπράβο είπαμε από μέσα μας και πάλι, γιατί όντως το Κοιμητήριο δεν έχει μόνιμο υπάλληλο για εργασίες.

Επειδή όμως στα αυτιά μας είχαν φτάσει πολλά, κάναμε και τρίτη ερώτηση. – Πληρώνεσαι για αυτό;

Απάντηση: Μου δίνουν 5, 10.

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν μας διευκρίνισε αν πίσω από τα 5,10 υπάρχουν και μηδενικά, το πόσα νομίζω το ξέρουν αρκετοί.

Και για να μην σας ζαλίζουμε, γιατί σίγουρα πρόκειται για ένα θέμα που όχι μόνο πονάει όλους μας, αλλά αγγίζει τα όρια της….δεν υπάρχουν λόγια.

Υπάρχουν ερωτήματα λοιπόν που σίγουρα θα περιμένουν απαντήσεις.

Μπορεί οποιοσδήποτε να δηλώνει εθελοντής, να είναι όλη μέρα στο Κοιμητήριο, να κάνει ότι ο συγκεκριμένος κύριος, να πληρώνεται (τον τρόπο) τον γνωρίζετε και όλα καλά;

Δηλαδή όποιος θέλει πάει Κοιμητήριο δηλώνει εθελοντής και εισπράττει χρήματα; Αν ναι συγνώμη τότε είμαστε λάθος εμείς, αν όχι ποιος έχει την ευθύνη, γιατί δεν μπορεί κάποιος έχει μία ευθύνη.

Υ.Σ: Για τα περιστατικά που έχουν γίνει και πριν δημοσιεύσουμε οτιδήποτε είχε ενημερωθεί η δημοτική αρχή από εμάς τους ίδιους.

Υ.Γ (2): Για τον σημερινό διάλογο υπάρχουν 5 μάρτυρες, γιατί ακούσαμε ότι, ότι έχει γραφτεί είναι όλα ψέματα… (μάλλον θα πρόκειται για το ανέκδοτο της δεκαετίας).

”Η δημοσιογραφία δεν προστατεύει τις αρχές, η δημοσιογραφία προστατεύει τους πολίτες – Νόμος” – Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν – Οι προτάσεις μας (φωτογραφίες-βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Τα αστεράκια της Νικόπολης άρχισαν να λάμπουν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...