Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 3:26

Παραμένει στην Γ’ εθνική ο ΠΑΣ Πρέβεζα μετά από πρόταση του Θωμά Κάρτσακλα

Μπορεί να απέμεναν ακόμη 3 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πριν η πανδημία του κορονοϊού να μας χτυπήσει την πόρτα και να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ωστόσο η ΕΠΟ μετά την τελευταία της συνεδρίαση ‘’ έσωσε’’ τελικά τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αυτή άλλωστε ήταν και η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα κατά την συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Ο κ. Κάρτσακλας τόνισε ότι η μόνη προφορική του πρόταση προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Δημητρίου ήταν να υποβιβαστούν από την Γ΄ Εθνική οι μαθηματικά πεσμένες ομάδες και ουδεμία σχέση έχει η αναφορά δημοσιεύματος για αναδιάρθρωση κατηγοριών.

Ο κ. Κάρτσακλας τόνισε τέλος ότι αυτή και μόνο ήταν η προσωπική του πρόταση προς την διοργανώτρια αρχή.

Την άνοδο στην SuperLegue παίρνει η ομάδα ΑΕΠ Καραγιαννίων, ενώ στα τοπικά πρωταθλήματα θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά οι μαθηματικά υποβιβασμένοι.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα με την οριστικοποίηση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος βρίσκονταν στην 11η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 25 βαθμούς (5 νίκες, 10 ισοπαλίες, 8 ήττες).

Έτσι και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδος ο ΠΑΣ θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ’ εθνικής κατηγορίας που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει με πολλές αλλαγές.

Ωστόσο εκτός από αυτές τις εξελίξεις ραγδαίες εξελίξεις θα υπάρξουν και στον σύλλογο της Πρέβεζας, αφού όπως είχα γράφει (Δείτε εδώ), πολλά από τα μέλη του Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα, σκέφτονται να αποχωρήσουν, για προσωπικούς τους λόγους κυρίως.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι που θα οδηγήσουν τον σύλλογο στις νέες του ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις τη χρονιά 2020-2021.

Οπότε το καλοκαίρι του 2020, αναμένεται να είναι ΄΄καυτό΄΄ και γεμάτο εξελίξεις για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποβιβασμός στο τοπικό για όσες ομάδες έχουν πέσει μαθηματικά

Επόμενο Άρθρο

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και στην εκπομπή Group Therapy

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...