Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:07

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Παπαδατών Βασίλης Χρήστου – Μηνύματα στήριξης από ολόκληρο το χωριό

Την παραίτησή του θα υποβάλει ο πρόεδρος της Κοινότητας Παπαδατών Βασίλης Χρήστου, ο οποίος την έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Δείτε την

Ο λόγος ήταν η παροχή ρεύματος των γεωτρήσεων που τροφοδοτούσαν με νερό τόσο τις Παπαδάτες όσο και άλλα γειτονικά χωριά.

Το πρόβλημα το οποίο είχε δημιουργηθεί έκανε τον πρόεδρο της Κοινότητας για 15 και πλέον ημέρες να ανεβοκατεβαίνει πολλές φορές από το χωριό στον τόπο κατοικίας του, προκειμένου να κρατάει την γεννήτρια ανοικτή και να μην κόβεται το νερό στους κατοίκους των χωριών.

Ο ίδιος είχε ενημερώσει την Δημοτική αρχή για το πρόβλημα, όπου σύμφωνα με τον ίδιο λάμβανε μόνο υποσχέσεις ότι θα το φτιάξουν.

Μάλιστα στην μικρή, αλλά γεμάτη νόημα ενημέρωση προς τους συγχωριανούς του, ο ίδιος τόνισε ότι ούτε υδραυλικός, αλλά ούτε και ηλεκτρολόγος είναι και δεν μπορούσε να συνεχίσει να δέχεται υποσχέσεις και τίποτε άλλο.

Στο άκουσμα της είδησης για την παραίτησή του, ο ίδιος δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από συγχωριανούς που τον καλούν να το ξανασκεφθεί και να πάρει την απόφασή του πίσω.

Μηνύματα όπως:

Η παραίτηση ωστόσο αν θα γίνει δεχθεί ή όχι είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Έρχεται το World Tennis Tour Junior στην Πρέβεζα από 18 έως 26 Ιουνίου (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Στον εισαγγελέα εκ νέου ο φάκελος της δίκης για την ”μάχη” του δάσους της Βαλανιδοράχης (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...