Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 20:31

Παπασιώζος εναντίον Σιαφάκα.. Συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν, ευθύνες για την ΠΕΔ

Η εκλογή για νέο πρόεδρο στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Άρτας και πεδινών- ημιπεδινών κοινοτήτων υπήρξε… εκρηκτική και αποτελεί την αφορμή για να βγει στο προσκήνιο το… παρασκήνιο που είχε στηθεί και στις εκλογές της ΠΕΔ.

Για την εκλογή προέδρου στον Σύνδεσμο, είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των Δημάρχων Άρτας και Νικολάου Σκουφά, παρόντων μάλιστα κι άλλων αυτοδιοικητικών της Ηπείρου αλλά και του Περιφερειάρχη!!!

Κι αυτό δεν αποτελεί πληροφορία ή παραφιλολογία αλλά καταγγέλλεται πλέον με γραπτή δήλωση από τον Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά Κώστα Παπασιώζο καθώς την Παρασκευή ο Σύνδεσμος οδηγήθηκε σε εκλογή προέδρου με την θέση να καταλήγει στον Δήμαρχο Άρτας!

Ο Κώστας Παπασιώζος καταφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Δημάρχου Άρτας Χριστόφορου Σιαφάκα, του καταλογίζει ευθύνη για την ήττα στις εκλογές της ΠΕΔ και προειδοποιεί με νέες αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στον Σύνδεσμο που «κάποιοι δεν τον ήθελαν πρόεδρο».

Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρει:

Ειλικρινά με λυπεί δυσάρεστα το γεγονός ότι το άτομο που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία του δήμου Αρταίων ως δήμαρχος  είναι αναξιόπιστος.

Τέτοιες πρακτικές δημιουργούν απορίες για το πώς θα λειτουργήσει μελλοντικά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την άμισθη  θέση του προέδρου στο σύνδεσμο ύδρευσης δεν την ζήτησα … μου προτάθηκε από τον ίδιο κατά την συνάντησή μας στην Άρτα  την ημέρα των Θεοφανίων.

Την πρότασή του αυτή  ο δήμαρχος Αρταίων την υποστήριξε και ενώπιον του περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη και των δημάρχων Ζηρού κ. Ζυγούρη, Πρεβέζης κ. Γεωργάκου, Ζίτσας κ. Πλιάκου,  Γ. Καραισκάκη κ. Μίγδου, Ι. Δαρδαμάνη δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος ΔΕΥΑ Πρέβεζας και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

Δύο ημέρες μετά,  την πρόταση του αυτή την γνωστοποίησε και στον Αρτινό λαό μέσω του τοπικού καναλιού.

Μετά την ήττα των εκλογών για την ΠΕΔ Ηπείρου όπου με τις ενέργειες του ο δήμαρχος Αρταίων κατάφερε να χάσει ο συνδυασμός την πρώτη θέση, συνεχίζει να συμπεριφέρεται  και πάλι με τρόπο ειλικρινά προκλητικό.

Στα 37 χρόνια που βρίσκομαι στην πολιτική σκηνή, έχω μάθει να συμπεριφέρομαι με ειλικρίνεια και να τηρώ τον λόγο της  τιμής μου  για να μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια.

Υπόσχομαι στον Αρτινό λαό ότι από την θέση μου στο συμβούλιο του συνδέσμου, θα δώσω στην δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνα που θα αποδεικνύουν για ποιο  λόγο κάποιοι δεν με ήθελαν στην θέση του προέδρου.

Στην  πολιτική θα πρέπει να έχουμε την αρχή  να «τιμούμε τα παντελόνια που φοράμε».

Το θέμα του συνδέσμου ύδρευσης δεν κλείνει εδώ .. τώρα ανοίγει…

Πηγή: epiruspost.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Παναγιώτης Νταής νέος Πρόεδρος στην ΠΕΔ Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Γυρίσματα στη Μεσσηνία για τη “Θυσία” του Μπάμπη Τσόκα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...