Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:08

Πέτρος Παπαδόπουλος: ”Κερδίσαμε εύκολα.. ωστόσο χρειάζεται σοβαρότητα από εμάς”

Μετά τη νίκη στην 1η αγωνιστική επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πέτρος Παπαδόπουλος μίλησε στο αθλητικό site gosports.gr και στον Βασίλης Κούρκουλα.

Πέτρος Παπαδόπουλος (προπονητής Φιλαθλητικού): ‘’Κερδίσαμε εύκολα αλλά δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος. Είναι και λογικό όμως γιατί η ομάδα δεν έχει παίξει αγώνες μέχρι τώρα. Θα έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, θέλει λίγο υπομονή μέχρι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δύσκολο. Είναι 12 ομάδες και θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Θέλει σοβαρότητα από εμάς. Ο κόσμος συνήθισε τις νίκες αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς, είναι δύσκολη κατηγορία η Α2 και θέλει βοήθεια η ομάδα για να μπορέσει ψυχικά να ανταπεξέλθει. Έχουμε δουλειά ακόμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εμένα για φέτος ο στόχος της ομάδας είναι να παίξει ωραίο βόλεϊ και από εκεί και πέρα ότι έρθει. Έχει δυνατότητες η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό σίγουρα αλλά το κυριότερο είναι να παίξουμε ωραίο βόλεϊ. Έχει καλές ομάδες, αν εμείς παίξουμε το βόλεϊ που πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε, δύσκολα θα μας κερδίσουνε”.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Φιλαθλητικός για φέτος – Εύκολη νίκη απέναντι στη Νίκη Αλεξανδρούπολης (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Οι διαιτητές ήθελαν να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα – Έντος έδρας ήττα για τη Νικόπολη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...