Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:53

Οι διαιτητές ήθελαν να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα – Έντος έδρας ήττα για τη Νικόπολη

Μπορεί ο Ιόνιος να κέρδισε το παιχνίδι απέναντι στη Νικόπολη με 75-63 στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο οι πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι δύο διαιτητές Ντίσιος – Καλαμαράς, από τους οποίους και οι δύο ομάδες έχουν έντονα παράπονα.Δεν ήταν ένα, δεν ήταν δύο, αλλά δεκάδες σφυρίγματα που έφεραν αναστάτωση στις δύο ομάδες, με αποκορύφωμα την αποβολή από τον αγώνα του Δούβλη, δύο λεπτά πριν την λήξη της Β’ περιόδου, αφήνοντας τη Νικόπολη ουσιαστικά χωρίς επιλογές.

Η ομάδα της Πρέβεζας κρατούσε στο παιχνίδι για 30 και πλέον λεπτά την πολύ δυνατή ομάδα Ιόνιος από την Κέρκυρα, όμως χωρίς επιλογές στο πάγκο και με την πίεση, στο τέλος η διαφορά έφτασε στους 12 πόντους, με τους Κερκυραίους να λαμβάνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 75-63.Η Νικόπολη είχε μόλις 4 παίκτες από τους 11 που είχε στην διάθεσή του ο Σπύρος Πολίτης, που βρήκαν καλάθι με τον Κώστα Νίκα να σημειώνει 34 πόντους και να χρίζεται πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού.

Διψήφιο πόντο πέτυχαν επίσης οι Κοντογιάννης 15 και Τσιτσώνης 12, ενώ ο Παπαμιχαήλ σημείωσε μόλις 2 πόντους με εύστοχες βολές.Από τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαγκανάς που σημείωσε 24 πόντους, ενώ διψήφιους πόντους πέτυχαν ακόμα οι Μπακιρτζής 15 και Νεδέλκος 11.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 33-35, 46-48, 63-75

Διαιτητές: Ντίσιος – Καλαμαράς

ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Πολίτης): Κοντογιάννης 15, Τσεκούρας, Τσιτσώνης 12, Παππάς, Ζαλοκώστας, Παπαμιχαήλ 2, Γεωργίου, Νίκας 34, Διαμάντης, Δούβλης, Παπίρης

Α.Σ. ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μακρής): Καϊτσιώτης, Καϊσάκης, Τσιτσές, Νεδέλκος 11, Μαγκανάς 24, Μασλαρινός 8, Μπακιρτζής 15, Γεωργακόπουλος 4, Σούκερας 5, Παπαδόπουλος 8.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πέτρος Παπαδόπουλος: ”Κερδίσαμε εύκολα.. ωστόσο χρειάζεται σοβαρότητα από εμάς”

Επόμενο Άρθρο

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ (2η αγωνιστική): Αποτελέσματα και βαθμολογία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...