Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 6:06

Πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τον Αμβρακικό Βόνιτσας

Χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και χωρίς τρίποντο μέσα στο 2022 παραμένει ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, ο οποίος σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της  ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ έμεινε στο 1-1, απέναντι στον ΑΕΤΟ ΑΓΙΑΣ.

Τιμώμενο πρόσωπο της συνάντησης  ήταν ο Παναγιώτης Κυριακίδης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είχε νιώσει μία έντονη δυσφορία και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Μετά το εξιτήριο που πήρε έγινε γνωστό πως ο αγαπημένος όλων μας «Τσίτσο», όπως είναι το παρατσούκλι του θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τουλάχιστον για την φετινή σεζόν για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ στο 27ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σταύρου να ανοίξει το σκορ, αλλά σύμφωνα με τον βοηθό διαιτητή η μπάλα μετά το πλασέ του επιθετικού της ομάδας μας δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων, κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Στο 39ο λεπτό η ομάδα μας είχε ακόμη μία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 39ο λεπτό ο Βασίλας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ μετά από επέμβαση του πορτιέρο του ΑΕΤΟΥ.

Το γκολ για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ήρθε στο 55΄όταν ο Σταύρου με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Νταλιάρδα από τα δεξιά έκανε το 1-0 και έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον Κυριακίδη. Ο ίδιος παίκτης στο 57’ είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.

Και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι φιλοξενούμενοι στην αμέσως επόμενη φάση έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ του Βέκιου (58’).

Στο 68ο λεπτό ο Σταύρου και πάλι έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά και στις καθυστερήσεις ο ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη από την Βόνιτσα, αλλά το πλασέ του Βέκιου Α.Σ. σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τρανουλίδη.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ (56’ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (76’ ΜΠΟΥΖΙ), ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.

Πηγή: akarnanikanea.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Απόδραση” του Εθνικού Φιλιππιάδας από την Πλαγιά με 3-0

Επόμενο Άρθρο

Νίκη και πρώτη θέση για τον Θρίαμβο Λούρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...