Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 6:36

Πάλεψε αλλά “λύγισε” η Παπαμιχαήλ στο ντεμπούτο της στο Australian Open

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο ντεμπούτο της στο προκριματικό ταμπλό του Australian Open, ωστόσο δε κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νο.5 του ταμπλό και No.119 του κόσμου Viktoriya Tomova.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έπεσε στη μάχη των προκριματικών του Australian Open για 1η φορά στη καριέρα της, αντιμετωπίζοντας την δυνατή Viktoriya Tomova. Η μάχη ολοκληρώθηκε μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά, με την τενίστρια από την Βουλγαρία να κερδίζει με 6-2, 4-6, 6-1.

Στο 1ο σετ της αναμέτρησης η Tomova κατάφερε να σπάσει 2 φορές το σερβίς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία έχασε 2 ευκαιρίες στο 8ο game του σετ (5-2) να πάρει το 1 από τα 2 break πίσω. Το σετ ολοκληρώθηκε με 6-2 για την τενίστρια από τη Βουλγαρία σε 39 λεπτά.

Στο 2ο σετ η Παπαμιχαήλ ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας προβάδισμα 4-0 με διπλό break, μάλιστα έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει και με 5-0 κρατώντας το σερβίς της, καθώς η Tomova με μια γρήγορη αντεπίθεση μείωσε σε 4-2. Η Tomova μάλιστα μπόρεσε και έσπασε ακόμα μια φορά το σερβίς της Δέσποινας μειώνοντας ακόμα περισσότερο (5-4).

Η Ελληνίδα τενίστρια σε εκείνο το σημείο βρήκε λύσεις και στη 2η ευκαιρία που της δόθηκε σε set point, πήρε το σετ με 6-4, σε 46 λεπτά και έφερε τον αγώνα σε ισορροπία.

Στο 3ο σετ η Tomova μπήκε αρκετά δυνατά και με ένα σερί 6 κερδισμένων game έκανε το 6-1, εξασφαλίζοντας τη πρόκριση στον 2ο γύρο των προκριματικών.

Να θυμίσουμε πως αυτή ήταν η 2η συμμετοχή της Παπαμιχαήλ σε ταμπλό Grand Slam, μετά από τη παρουσία της στο προκριματικό ταμπλό του US Open τον περασμένο Σεπτέμβρη, εκεί όπου σημείωσε μάλιστα και νίκη, στη πρεμιέρα της.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σε εξέλιξη η καταγραφή ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα περιόδου 11-12/12/2021

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 63 νέα κρούσματα στα σχολεία της Π.Ε Πρέβεζας – Κάποιοι ”σφυρίζουν” ακόμα αδιάφορα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...