Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 4:26

Ο σύνδεσμός Συρρακιωτών πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του (video-pics)

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας, πραγματοποίησε το πρωΐ της Κυριακής στο ξενοδοχείο Preveza city την τακτική Γενική Συνέλευση με τον νέο πρόεδρο Δημήτρη Σιόρεντα να κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων του διοικητικού συλλόγου και τον οικονομικό απολογισμό, παρουσία πλήθος μελών του συνδέσμου.

Το παρών έδωσαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης και το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Βασίλης Ευαγγέλου,  ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου Φώτης Ζέρβας, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μάκης και ο τοπικός σύμβουλος Βασίλης Ντόντορος.

Αμέσως μετά ακολούθησε το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον Δημήτρη Σιόρεντα να δίνει ευχές για υγείας σε όλα τα μέλη και τους καλεσμένους.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Δημήτρης Σιόρεντας μίλησε στην κάμερα του ON TV για το έργο του συνδέσμου, αλλά και τις σκέψεις που υπάρχουν για το 2024.

 

Προηγούμενο Άρθρο

«Μαγνητικά Πεδία» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Οι τρεις συνεργαζόμενες επιτροπές έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία πλήθος κόσμου (pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...