Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 4:37

Οι τρεις συνεργαζόμενες επιτροπές έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία πλήθος κόσμου (pics)

Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον έκοψαν το πρωΐ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι τρείς συνεργαζόμενες επιτροπές, ο Όμιλος για την Unesco Πρέβεζας, η Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Ν. Πρεβέζης και η Επιτροπή Πρέβεζα, Ιστορία-Πολιτισμός- Περιβάλλον, που συνεχίζουν τις δράσεις τους μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας για να προσφέρουν στους πολίτες του Νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής αξιόλογες δράσεις για την ιστορία τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στις 11:00 το πρωί, στην Δημοτική αίθουσα “οικία Αθανασιάδη  στην Πρέβεζα τα ενεργά μέλη των επιτροπών συναντήθηκαν για να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό και τις ευχαριστίες για όσους παρευρέθηκαν από τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κατσίμπρα χαιρετισμό απηύθυναν προς τα μέλη και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τάσος Δράκος καθώς επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Δράκος.

Επίσης χαιρετισμό έστειλε και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου όπου και διαβάστηκε στους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης και ο Περιφερειάκος σύμβουλος κ. Χρήστος Γούσης.

Τέλος η τυχερή της εκδήλωσης που πέτυχε το φλουρί είναι η κ. Γιάννα Μακλογιάννη – Ξέρα και το δώρο που αντιστοιχούσε ήταν μία εικόνα και ένα Εορτολόγιο.

Φωτογραφίες: Φίλιππος Ξέρας

Προηγούμενο Άρθρο

Ο σύνδεσμός Συρρακιωτών πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Ο σύλλογος γονέων του 4ου γυμνασίου Πρέβεζας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...