Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 18:52

Ο σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα δίνει δωρεάν παιδικά βιβλία σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Για ακόμη μια φορά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα πρωτοπορεί σε ιδέες και πράξεις.

Μια ακόμη κίνηση του συλλόγου, είναι σίγουρο ότι θα βρει γρήγορα και άλλου μιμητές.

Ο σύλλογος με αίτημά του προς εκδοτικούς Οίκους της χώρας ζητούσε τη δωρεά παιδικών βιβλίων για την δανειστική του βιβλιοθήκη.

Ο πρώτος εκδοτικός Οίκος που απάντησε και μάλιστα άμεσα και θετικά ήταν οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, οι οποίες έστειλαν δύο παιδικά βιβλία και πιο συγκεκριμένα, το “Δε φοβάμαι τα μικρόβια” της Ρένα Ρώσση Ζαΐρη και το “Το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι” της J. K. Rawlings σε πάρα πολλά αντίτυπα.

Έτσι ο σύλλογος βλέποντας τις μεγάλες ποσότητες βιβλίων αποφάσισε να δωρίσει και σε άλλες δανειστικές βιβλιοθήκες δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας έναν σημαντικό αριθμό αντιτύπων.

Ήδη δωρίστηκαν βιβλία στο δημοτικό σχολείο της Κερασούντας καθώς επίσης και στα νηπιαγωγεία του Παντοκράτορα και το Καραμάνειο.

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα ευχαρισθεί θερμά τις εκδόσεις Ψυχογιός για την πραγματικά μεγαλειώδη δωρεά των αντιτύπων τους όπως και για την χαρά που θα δώσουν σε τόσα παιδιά, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, ενώ με ανακοίνωσή του καταλήγει ”Να θυμάστε πάντα ότι όλοι μαζί μπορούμε πάντα πολλά”.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Άννα Γκορόγια υπεύθυνη οργανωτικού για το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Α.Σ Πρέβεζας ΄΄ΕΥΖΗΝ ” – 4η συνάντηση ακαδημιών στίβου Πρέβεζας-Λευκάδας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...