Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 14:48

Η Άννα Γκορόγια υπεύθυνη οργανωτικού για το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας

Το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας Άννα Γκορόγια, ήταν από τις πιο ενεργές γυναίκες προεκλογικά των Εθνικών εκλογών με το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ να αυξάνεται σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Πάντα στην πρώτη γραμμή και πάντα πρόθυμη να τρέξει και να βοηθήσει το κόμμα στο νομό.

Έτσι μετά την ενεργή συμμετοχή της στις Εθνικές εκλογές και με πρόταση του γραμματέα Μιχάλη Κώτση, η Άννα Γκορόγια αναλαμβάνει και επισήμως υπεύθυνη οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας.

Μάλιστα την πρόταση του Μιχάλη Κώτση, την έκαναν άμεσα αποδεχθεί όλα τα μέλη της νομαρχιακής που συμμετείχαν στην συνεδρίαση της Δευτέρας, ενώ την σύμφωνη γνώμη του εξέφρασε προς το πρόσωπο της Άννας Γκορόγια και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων από την Άννα Γκορόγια είναι ήδη σε ισχύ με την ίδια να θέλει να τρέξει πολλά πράγματα παράλληλα, όσο πλησιάζουμε προς τις εορτές των Χριστουγέννων.

Στις άμεσες προτεραιότητες είναι η εύρεση του κτιρίου που θα στεγάσει τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας, καθώς επίσης και η διεύρυνση της επιτροπής εκλογικού αγώνα, καθώς και το 2024 είναι έτος εκλογών.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέος Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας ο Νάστας Ιωάννης

Επόμενο Άρθρο

Ο σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα δίνει δωρεάν παιδικά βιβλία σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...