Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 14:07

Ο Σπύρος Σουμαλεύρης θα βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Πρεβεζάνος ιατρός Σπύρος Σουμαλεύρης βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών για το βιβλίο του με τίτλο: ”Ιατροί και Υγεία στο Νομό Πρέβεζας

Η τιμητική βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία Αθηνών στις 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00.

Η παρουσίαση του βιβλίου είχε πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2023, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Πρέβεζας ”ΟΑΣΗ”, σε μια εκδήλωση που είχε πραγματοποιήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας.

Το παρών στην παρουσίαση είχαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο πρώην Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας, η πρώην Ευρωβουλευτής και Βουλευτής Πρέβεζας Μερόπη Καλδή, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο διοικητής του Γ.Ν. Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Δημήτρης Σουμαλεύρης, η Λιμενάρχης Πρέβεζας Ματίνα Μαργέλη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση είχε συντονίσει η φιλόλογος και πρώην δημοτική σύμβουλος Ελευθερία Αγγέλη-Παπαϊωαννίδη.

Προηγούμενο Άρθρο

Τουριστικές και εμπορικές ανταλλαγές στο επίκεντρο της συνάντησης Περιφερειάρχη και Πρέσβη Πολωνίας

Επόμενο Άρθρο

Εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα της Δέσπως Μπότση και της οικογένειάς της

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...