Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 17:00

Ο σέρφερ του Κώστα Πιέτα στην παραλία ”Μπούκα” Καστροσυκιάς

Για ακόμη μια φορά, μία δημιουργία του Πρεβεζάνου καλλιτέχνη Κώστα Πιέτα, εξέπληξε ευχάριστα τους λουόμενους και επισκέπτες στην παραλία ”Μπούκα” της Καστροσυκιάς Πρέβεζας.

Ο καλλιτέχνης ο οποίος δημιουργεί έργα τέχνης από πάσης φύσεως σίδερα, βίδες κ.α, δημιούργησε έναν σέρφερ σε φυσικό μέγεθος και τον τοποθέτησε την Δευτέρα στην πιο γνωστή παραλία της Πρέβεζας, όπου πάρα πολλοί πραγματοποιούν το αγαπημένο τους σερφ, λόγω των συνθηκών της θάλασσας που επικρατούν στην περιοχή.Η παραλία Μπούκα Καστροσυκιάς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η τοποθεσία όπου μαζεύονται πολλοί σέρφερ από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Στο συγκεκριμένο έργο ο καλλιτέχνης τονίζει των υπερρεαλισμό του, επιδιώκοντας τη διερεύνηση του ασυνειδήτου, την απελευθέρωση της φαντασίας «με την απουσία κάθε ελέγχου από τη λογική.

Μεγάλη προσδοκία είναι στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσει μία σειρά από έργα που θα κοσμούν τις παραλίες από την Καστροσυκιά έως και τον Μύτικα.Για το συγκεκριμένο έργο ο Κώστας Πιέτας χρειάστηκε περίπου 4 μήνες για να το δημιουργήσει με πάρα πολλές ώρες δουλειάς, ωστόσο άξιζε τον κόπο, αφού το αποτέλεσμα στον αποζημίωσε.

Προηγούμενο Άρθρο

Θρήνος στην Άρτα: ”Το τελευταίο αντίο στο αγαπημένο μου φίλο…” του Κωνσταντίνου Κολιάτσου

Επόμενο Άρθρο

Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα από 15 Ιουλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...