Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 19:02

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος ”η καρδιά του παιδιού” στην Πρέβεζα (video)

Μια προσωπική ιστορία υγείας ήταν η αφορμή να κάνουν την κα Αθηνά Κολτσιδοπούλου να ενώσει τις δυνάμεις της και με άλλους γονείς ανά την Ελλάδα, οι οποίοι έχοντας παιδιά με καρδιολογικά προβλήματα και να δημιουργήσουν τον σύλλογο ‘’η καρδιά του παιδιού’’.

Πρόκειται για έναν σύλλογο ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία 40 χρόνια προσφέροντας αφιλοκερδώς την βοήθειά τους σε γονείς παιδιών με προβλήματα κυρίως καρδιολογικά.

Ο Πανελλήνιος σύλλογος ‘’η καρδιά του παιδιού’’ ήταν εκείνος που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα, στο να τοποθετηθεί ένας απινιδωτής στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος και να γίνει έτσι η πρώτη σχολική μονάδα της Πρέβεζας που έχει έναν απινιδωτή.

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου συλλόγου ‘’η καρδιά του παιδιού’’ κα Κολτσιδοπούλου μαζί με αντιπροσωπεία του συλλόγου βρέθηκαν σήμερα στην Πρέβεζα, προκειμένου να συμμετέχουν στην εκδήλωση που πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου στην Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης.

Μιλώντας στην κάμερα του On TV η ίδια εξηγεί τον ρόλο που διαδραματίζει ο σύλλογος ανά την Ελλάδα.

Μέλη του συλλόγου γονεών και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα υποδέχθηκαν στον χώρο του σχολείου την πρόεδρο και μέλη του συλλόγου ”η καρδιά του παιδιού” και τους ευχαρίστησαν για την γενναία δωρεά του απινιδωτή.

Προηγούμενο Άρθρο

Foppen: Οι εργαζόμενοι δίνουν αίμα… σώζουν ζωές

Επόμενο Άρθρο

Ν.Δ: Συνεχίζεται η αναζήτηση γυναικών για το ψηφοδέλτιο της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...