Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 12:41

Ν.Δ: Συνεχίζεται η αναζήτηση γυναικών για το ψηφοδέλτιο της Πρέβεζας

Η ημερομηνία των εκλογών αν και ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο η Ν.Δ ακόμη δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων βουλευτών ανά την Επικράτεια.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα και σε ορισμένες περιοχές ήδη έχουν πάρει το πράσινο φως αρκετοί υποψήφιοι, προκειμένου να ξεκινήσουν τον προεκλογικό τους αγώνα.

Παρόλα αυτά σε ορισμένες περιοχές υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων που έχει να κάνει κυρίως με την συμμετοχή των γυναικών.

Μία από αυτές τις περιοχές είναι και ο νομός Πρέβεζας όπου μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, με αποτέλεσμα οι μοναδικοί που έχουν ήδη τον προεκλογικό αγώνα να είναι ο νυν βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης και ο πολιτευτής του 2019 Σπύρος Κυριάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα την Τετάρτη 5 Απριλίου, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει μία προεκλογική ομιλία στο ξενοδοχείο Du Lac.

Αν και ορισμένα στελέχη της Ν.Δ αφήνουν να εννοηθεί ότι από τα Γιάννενα ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια των 4 νομών της Ηπείρου, ωστόσο κάτι επίσημο δεν υπάρχει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αγωνία των ψηφοφόρων να συνεχίζεται…

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος ”η καρδιά του παιδιού” στην Πρέβεζα (video)

Επόμενο Άρθρο

Νίκη και στην Σταυρούπολη για τον Φιλαθλητικό – Μόνος πρώτος στην βαθμολογία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...