Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 11:50

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας γυρίζει σελίδα – Εξασφάλισε την ασφαλιστική ενημερότητα μετά από 5 χρόνια

Ιστορική μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 22/9 2020 αφού η διοίκηση του Εθνικού εξασφάλισε την πολυπόθητη ασφαλιστή ενημερότητα. Μια ενημερότητα η οποία ήρθε μετά από 5 χρόνια συνεχών  προσπαθειών με ηγέτες τον κ. Πέτρο Μάστορα και Ευάγγελο Πλατσούκα μέλη της σημερινής διοίκησης και με άξιους συμπαραστάτες τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης πρωτοδικείου και μια μερίδα φιλάθλων .

Κατόρθωσαν να αποπληρώσουν ένα χρέος 146,000 ευρώ αφού κατέθεσαν την 22/9 μια τελευταία επιταγή 12,000 ευρώ και ο Εθνικός  πλέον δεν οφείλει τίποτε στο ελληνικό κράτος.

Είναι ίσως από τις ελάχιστες ομάδες την Ελλάδα που δεν άλλαξε ΑΦΜ  για να απαλλαγεί από το χρέος το οποίο θα μετακυλούσε στα 9 άτομα των διοικήσεων 2008-2011  και στην διοίκηση του 2015 ( η οποία δεν είχε καμιά ευθύνη) σύνολο 11 άτομα με δεδομένη την  κατάσχεση των περουσιακών τους στοιχείων.

Η ενημερότητα αυτή ήρθε μετά από κόπους και οικονομικές θυσίες των ανθρώπων αυτών  οι οποίοι και την παρουσία της ομάδας στα πρωταθλήματα εξασφάλιζαν και το χρέος αποπλήρωναν.

Μάλιστα η σημερινή διοίκηση του κ. Γιολδάση Ευάγγελου με ταμία τον Κώστα Μαγκλάρα αποπλήρωσαν  χρέη που αφορούσαν οφειλόμενα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές (  όταν η ομάδα έπεσε από την Γ Εθνική) σε προμηθευτές ρούχων, σε τουριστικά γραφεία, σε ενοίκια σπιτιων, στην ΔΕΗ, πρόστιμα ΕΠΟ, και ταυτόχρονα φρόντισαν να παρουσιάσουν και μια ομάδα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα

. Εμπλούτισαν την ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Φιλιππιάδας και Άρτας και έβαλαν τις βάσεις έτσι ώστε το ιστορικό σωματείο να συνεχίσει την πορεία του και να ατενίζει το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη στης σημερινής διοίκησης αφού αψήφησαν τους το ρίσκο να αναλάβουν σε τόσο αντίξοες συνθήκες την ομάδα με τέτοια χρέη όταν άλλοι μόνο και μόνο στο άκουσμα του χρέους προς το ΙΚΑ έστριβαν.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας γνωστούς επιχειρηματίες στο χώρο της Φιλιππιάδας οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια και τα ονόματά τους είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

Στις   αρχές Δεκεμβρίου λήγει η θητεία της Διοίκησης πρωτοδικείου και η σημερινή διοίκηση έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας και καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Φιλιππιάδας με οποιοδήποτε τρόπο να στηρίξει την ομάδα όπως μπορεί ο καθένας , με ένα καλό λόγο, με ένα εισιτήριο διαρκείας , με μια μικρή οικονομική ενίσχυση, με μια διαφημιστική πινακίδα οι επαγγελματίες, στήριξη που είναι απαραίτητη για την συνέχιση της ομάδας έτσι ώστε μια μέρα να αγωνιστεί πάλι στην Γ Εθνική με τα νέα ήθη και απόψεις που έχουν εδραιωθεί στην ομάδα.

Πηγή: sportime24.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Παύλος Φραγκούλης για το έργο αντιστήριξης στο Σαρακίνικο: ‘’Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα’’

Επόμενο Άρθρο

Δημήτρης Σκανδάλης: ‘’Το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι το χειρότερο κτιριακά στην 6η ΥΠΕ’’

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...