Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:57

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Πρέβεζα – Είδε από κοντά τα προβλήματα του Νοσοκομείου (video-pic)

Στην Πρέβεζα βρίσκεται από το πρωΐ ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Ήπειρο.

Πρώτος σταθμός του Δημήτρη Κουτσούμπα το Νοσοκομείο Πρέβεζας, εκεί όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής Δημήτρης Σκανδάλης, ο Κώστας Κύρλας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου και στελέχη του Κ.Κ.Ε Πρέβεζας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Σκανδάλη για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Πρέβεζας, τόσο στο κτιριακό όσο και στο μεγάλο πρόβλημα έλλειψεις προσωπικού, κυρίως σε ειδικότητες ιατρών.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου τόνισε για ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα κατασκευής ενός νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα, καθώς και την βελτίωση του υπάρχοντος κτιρίου.

”Κατά την διάρκεια της Πανδημίας το νοσοκομείο άντεξε, ωστόσο υπήρχε τεράστια κόπωση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο υπερέβαλε εαυτό” τόνισε ο Δημήτρης Σκανδάλης.

Στην συνάντηση που έγινε στο γραφείο διοίκησης και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας Αναστάσιος Στύλος, ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του προς τον Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε ανέφερες και αυτός την αναγκαιότητα της ανέγερσης ενός νέου νοσοκομείο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ήδη υπάρχον δεν καλύπτει μόνο την Πρέβεζα, αλλά και περιοχές από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ακούγοντας όλους τους φορείς τόνισε για ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα αύξησης των κονδυλίων για την δημόσια Υγεία, την κατασκευή νέων κτιριακών υποδομών όπου απαιτείται (Πρέβεζα) και την στελέχωσει με ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

”Δεν πρόκειται για ζήτημα προθέσεων της διοίκησης αλλά τι πολιτικές επιλέγονται. Όταν δεν έχεις χρήματα για υποδομές, όταν δεν έχεις προσωπικό, όταν ο γιατρός δεν μπορεί να ασκήσει το λειτούργημα του ή γιατί έχει χαμηλό εισόδημα ή εξαντλείται κι όταν κι ο ίδιος έχει τα προβλήματα του στο σπίτι, αυτά όλα επιδρούν, δεν μπορεί απερίσπαστος να ασκήσει το λειτούργημα του” τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ (10/12/2022-15.00) – Live Streaming

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση Δημήτρη Κουτσούμπα με φορείς, συλλόγους και σωματεία (video-pic)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...