Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 13:18

Ο Γρηγόρης Βλαχόπουλος με καταγωγή από τις Παπαδάτες Πανελλήνιος Πρωταθλητής Εφήβων στο Καράτε

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς σας γράφαμε για τον 15χρονο, πια, Γρηγόρη Βλαχόπουλο και το Χάλκινο Μετάλλιο που απέσπασε η Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών & Under21, που διεξήχθη 4 – 6 Νοεμβρίου 2022 στο Μαυροβούνιο. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Και επανερχόμαστε, σήμερα, στον Γρηγόρη, με αφορμή τη νέα του επιτυχία στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε Εφήβων – Νεανίδων και Νέων Ανδρών – Γυναικών, το οποίο διεξήχθη 4 – 5 Νοεμβρίου 2023 στη Βέροια.Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης Βλαχόπουλος, με καταγωγή από τις Παπαδάτες Πρεβέζης, εγγονός του Γιάννη & της Παρασκευής Δαρδαμάνη, από το περασμένο Σάββατο είναι ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Εφήβων. Ο Γρηγόρης, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με ένα απίστευτο σερί νικών, κέρδισε άξια το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στέφθηκε Χρυσός Πανελληνιονίκης Εφήβων. Επόμενο στάδιο η συμμετοχή του στη διοργάνωση της Ιταλίας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και η προετοιμασία του ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε για το Ευρωπαϊκό στις αρχές του 2024.

Ο Γρηγόρης είναι μαθητής Α’ Λυκείου, αθλητής του ΑΣ Η ΔΟΞΑ και μαθητής των Δημήτρη Τριανταφύλλη και Δημήτρη Ραχούτη.

Υγεία & πρόοδο στη ζωή σου Γρηγόρη. Ευ αγωνίζεσθαι και ραντεβού το καλοκαίρι στις Παπαδάτες!

Προηγούμενο Άρθρο

Διδακτική επίσκεψη 1ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας στην Προωθημένη Βάση Επιχειρήσεων Ακτίου

Επόμενο Άρθρο

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας – Σημαντικός ο έγκαιρος αντιγριπικός και εμβολιασμός έναντι του SARS-CoV-2

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...