Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 16:17

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης φιλοτέχνησε το πορτρέτο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη

Ο γνωστός αγιογράφος Γιώργος Τριανταφυλλίδης, γνωστός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό φιλοτέχνησε και προσέφερε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο το πορτρέτο του.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης με μία παρουσία στον χώρο που φτάνει τα 50 έτη έχει πραγματοποιήσει πολλές αγιογραφίες σε εκατοντάδες Ναούς σε Πρέβεζα, Άρτα και Θεσπρωτία, ενώ πολλά έργα του και εικόνες υπάρχουν σε πολλές ιδιωτικές συλλογές.

Πρόκειται για συλλεκτικά έργα τα οποία ο καλλιτέχνης τα δημιούργησε μόνο για ιδιωτικές συλλογές για συλλέκτες ανά τον κόσμο.

Όσον αφορά το πορτρέτο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ‘’Ήταν μια προσωπική μου επιθυμία να το δημιουργήσω και να το χαρίσω στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας. Ο χρόνος που μου πήρε για να το φτιάξω ήταν έξι ημέρες, αλλά δεν ήταν τόσο ο χρόνος, όσο το αποτέλεσμα’’.

Ήδη το πορτρέτο δόθηκε από τον καλλιτέχνη στα χέρια του Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Τριανταφυλλίδη για το δώρο αυτό.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμος θέτει τις βάσεις για την μετατροπή της Πρέβεζας σε “‘Εξυπνη πόλη”

Επόμενο Άρθρο

Δικαίωση του Δήμου Πάργας για τις κατασκηνώσεις στην Λούτσα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...