Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 2:48

Ο Γιώργος Σαργιάνογλου συνεχίζει να στηρίζει Νίκο Γεωργάκο – Εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ο επί 4 χρόνια αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργος Σαργιάνογλου, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του νυν δημάρχου Νίκου Γεωργάκου και σε αυτή τη νέα εκλογική αναμέτρηση, δηλώνοντας παρών με την εκ νέου υποψηφιότητά του.

Ο Γιώργος Σαργιάνογλου με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά τόσο στον πρώην δήμου Ζαλόγγου, όσο και σήμερα στη Δ.Ε Ζαλόγγου, ως αντιδήμαρχος τα τελευταία 4 χρόνια έχει προσφέρει σημαντικό έργο δίνοντας καθημερινά έναν προσωπικό αγώνα.

Ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου είναι ο άνθρωπος όπου οποιαδήποτε ώρα και αν τον χρειαστείς βρίσκεται εκεί, δίπλα στους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων.

Ο Γιώργος Σαργιάνογλου και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα δώσει τη δική του μάχη, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά τον Νίκο Γεωργάκο με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου δεν είναι από τους ανθρώπους που κάθονται σε ένα γραφείο και απολαμβάνουν απλά την θέση που κατέχουν, είναι ο άνθρωπος που ρίχνεται πρώτος στη μάχη, κάτι που φυσικά τον έχουμε δει να το κάνει ουκ ολίγες φορές (δεκάδες περιστατικά).

Έτσι και σε αυτές τις εκλογές του Οκτωβρίου ο Γιώργος Σαργιάνογλου ζητά την στήριξη προς το πρόσωπό του, αλλά και προς τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, για να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε το 2019.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη στο μέγιστο βαθμό του Σωκράτη Νικολού

Επόμενο Άρθρο

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Στέφου στην Παραμυθιά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Εγκαίνια Εκλογικού Γραφείου και παρουσίαση ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης του Νίκου Ζαχαριά «Νέο Ξεκίνημα – Συνεχίζουμε»

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Νέο Ξεκίνημα-Συνεχίζουμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας […]