Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 17:03

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Στέφου στην Παραμυθιά

Με θετικό πρόσημο η επίσκεψη της παράταξης  «Κοινό των Ηπειρωτών»  με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, Γιάννη Στέφο,στην Παραμυθιά, την Παρασκευή  πρώτη του Σεπτέμβρη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο παζάρι της Παραμυθιάς και στον εμπορικό δρόμο της πόλης με πολλούς κατοίκους για περισσότερο από πέντε ώρες.

Ο κ. Στέφος καθ όλη τη διάρκεια της περιοδείας συνοδεύονταν από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στο νομό Αριστείδη Κάλλο, Παναγιώτη Λαγό, Ανδρέα Μπάμπα, Ιφιγένεια Μυλωνά-Σκεύη, Αγγελική Προβιδάκη, Αλέξανδρο Χρήστου καθώς επίσης  και τον νυν περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Σακαρέλη.

Παρόντες ήταν επίσης η υποψήφια βουλεύτρια Θεσπρωτίας 2023 του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Άννα Στεργίου, το μέλος της ΚΕ Αθηνά Ιωάννου, ο συντονιστής  της ΝΕ Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΕ, Ηλίας Φωτίου και ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ανδρέας Νταής. Στις συζητήσεις που έγιναν με τους πολίτες τέθηκαν τόσο τα καθημερινά προβλήματα όσο και γενικότερα αναπτυξιακά θέματα.

Οι κάτοικοι ζήτησαν να δοθεί έμφαση στη βελτίωση των υποδομών, στην αντιμετώπιση της ερημοποίησης της ευρύτερης περιοχής ,  στον  ουσιαστικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του τουρισμού  και αναφέρθηκαν στα χρόνια προβλήματα του πρωτογενούς τομέα αλλά και αυτά του ΤΟΕΒ που βασανίζουν εκατοντάδες καλλιεργητές.

Κοινή πεποίθηση όλων υπήρξε η άποψη πως η δικαιότερη κατανομή πόρων από την Περιφέρεια Ηπείρου , η διαφάνεια και ο δημόσιος απολογισμός  και θα δώσουν νέα αναπτυξιακή πνοή στη φθίνουσα πορεία της περιοχής.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Γιώργος Σαργιάνογλου συνεχίζει να στηρίζει Νίκο Γεωργάκο – Εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Επόμενο Άρθρο

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζηρού με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μενέλαο Γείτονα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ (ΑΡ.Π.Η) – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο για τις περιφερειακές εκλογές

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε-στηρίζουμε το ενωτικό ψηφοδέλτιο της μαχόμενης-αντιδιαχειριστικής –αντικαπιταλιστικής […]